Eliferk09 Yürüyemiyorum hep yatıyorum ama kalkınca vajinamda aşırı gerginlik oluyor acıyor ikinci gebeliğim başına gelen var mı 🤷🏻♀️
TugcEsila Eliferk09 gerginlik dediginiz nasil bise tam olarak benim vajina kemigim komple agriyor yurudukce yatakta dönerken hareketsiz oturup sonra kalkarken cok agrı oluyor bebegim baş gelişli zaten baskidan sanirim
Beyzab95 Eliferk09 benim popom bile ağrıyor böyle baskı gibi değişik bir şey oluyor popoma kadar vuruyor hareket ettirmiyor 🥲🥲
Mervettas Eliferk09 gerginlik dediğiniz agri şeklinde mı tam bilemiyorum ama bende uzun zamandır ağrı var özellikle biraz spor yapınca hiç oturup kalkamıyorum yürüyemiyorum
TugcEsila TugcEsila 36+1 benmde ikinci gebeligim kizimda hic yasamadm bunlarin hc brni hamile deglmisim diyorum😀 mide eksimesi hamile reflusu bile oldum uyurken uykumu bölüp agzima acı yakan bi tatla kusma istegi uyandiriyor zor yetisiyorm lavaboya🤷🏻
Yasanixxxx TugcEsila şimdiki cinsiyet farklı mı bende aynısını yasıyorum ilk kızımdada yasamıştım buda kız da
_06ogretmenanne Uzun süre yatıp ayağa kalkmaya çalıştığımda bacak aramda şiddetli bir ağrı oluyor. Aynı şekilde yatakta dönerkende aynı ağrıyı hissediyorum. Bebek baş aşağı döndükten sonra başladı. Muhtemelen oraya uyguladığı baskıdan kaynaklı
Damlaerol_ Eliferk09 Allah kolaylığını versin yardımcımız olsun inşallah bir an önce sağlıklı doğarlar da kucağımıza alıp hastaneden eve döneriz♥️
Mervettas Eliferk09 hmmm anladım ben de şimdilik yok öyle bir şey bilemedim o yüzden ne desem yalan olur
Eylemsiii Eliferk09 benimde aynı şekilde ikinci hamileliğim ilkinde hiç böyle bişey yaşamadım kızımda çok yaşadm karnım çok aşağıda ona bağlıyorum oğlumda yukardaydı aşırı zor geçti bu hamileliğim hayırlısıyla cuma günü dünyaya gelecek rahatlayacağım 🥰
Eliferk09 Eylemsiii ay benim de aynı valla oğluma hamileyken yoktu şimdi kızçe de var 🤦🏻♀️aynı benimkide çok aşağı da ve çok zorluyor ne güzel cuma doğuma giriyorsun sağlıkla doğsun büyüsün benim daha bir ay var darısı bana 🥹✨