asli-dedeoglu Kızlar Slm… Demir eksikliği ferritin düşüklüğü için ne yapabilirim. FeriFer 40 kullanıyordum ama gebe olduğumu öğrenince kullanmadım Dr. Gitmedim henüz yiyecek olarak neler ile yükseltebilirim değerlerimi ?
1prensesannesi__ asli-dedeoglu saglik ocagi tekrar onlarin testini yapiyo canim gebelik testlerimde benimde düşük cıktı aile hekimine gittigimde ilacini kadin dogum yazsin dedi bende kontrol zamanım gelince doktoruma gostericem sende saglik ocagina gidip testlerini verirsen ilac yazarlar canim düşükse eğer
MelteM2cck asli-dedeoglu aklınıza göre ilaç kullanmayın doktorunuza danışın muhakkak. Ben freplexfol kullaniyordum hiç kan değerlerim yükselmedi. Damar yolu kan verdiler bana. Rahat ettim. Doktorumun takibiyle ama unutmayin
bukizanne asli-dedeoglu ıspanak pazı yeşil yapraklı sebzeler yumurta tavuk balık gibi yiyecekler tüketebilirsiniz ama ıspanak yemeği vs yediğiniz zaman yanında yoğurt tüketmemeniz lazım. Doktora gidince zaten demir ilacı vermeye başlar. Hamileliğimin başından beri demir ilacı kullanıyorum hemde düzenli bir şekilde sağlık ocağı kontrol için çağırdı kan verdim iki kere belirli aralıklarda her seferinde düşük çıktı 😏
1prensesannesi__ asli-dedeoglu cok dusuk hayatim en kisa zamanda doktora tekrar gorun ona gore ilacini kullan benim demir 27 ferritin 9 cikmasina ragmen doktor sasirdi cok dusuk dedi aksatmamalisin bas donmesi bayilma gibi sorunlar yapabilir Allah korusun
asli-dedeoglu 1prensesannesi__ sabah gideceğim inşallah aile hekimimize önceki verdiğine devam ettirir mi acaba bilemiyorum
asli-dedeoglu 1prensesannesi__ bnm ferritin/demir daha yerlerdeydi de işte bakalım düzeleceğiz İnşallah 🙃
asli-dedeoglu MelteM2cck Zaten ben de ilaç değil de gıda olarak tüketebilecegim biseyler arayışındayım ilaç için Dr gidicem tabii ki
asli-dedeoglu bukizanne bukizanne yeşil yapraklı sebzeleri çiğ mı tüketmeliyiz acaba etki etmesi için bende yiyorum yoksa onları yemekte
MelteM2cck asli-dedeoglu bana gıda da fayda etmedi. Üzüm pekmezi, protein beslenimi daha neler neler tükettim ama hiç yükselmedi
bukizanne asli-dedeoglu o kadarını bilemiyorum pişmesi gerekenleri pişirip çiğ yenmesi gerekenleri çiğ bir şekilde tükettim
Serife3304 asli-dedeoglu ben gebelikten önce değerlerime baktırdım sağlık ocağında ferritin düşük çıktı doktorum ilaç verdi gebelik olursa da devam edebilirsiniz dedi şu an gebeyim devam ediyorum ilacıma