Bircanbingol Yurtdışında yaşayan hamişler nasıl geçiyor günleriniz 🫶🏻Kaçıncı haftadasınız ve cinsiyetini öğrendiniz mi ?
Mervekaram22 Bircanbingol 38 haftadayız ağırlaştık artık hamd olsun verene 🤲🏻günlerimizi sayıyoruz artık 🥹
Alisaseyma4 Bircanbingol 16 haftalık ikinci gebeliğim ilk gebeliğime göre süper geçiyor cinsiyeti henüz öğrenmedim bu gidişimde öğrenicem 😇
Bircanbingol FatSon9993 benim ilk 3 aya göre çok güzel geçiyor bulantılarım yok artık iştahım açıldı sadece bacaklarımda ağrılar oluyor onun dışında çok şükür iyi geçiyor 🫶🏻🐣
Dlar Hamileliğim Hollanda’da yaşıyorum ama ilk çocuğumu Türkiye’de doğurdum buradaki ilk doğumum olucak biraz rahat ama karışık geçiyor kurallarına alışmak zorluyor doğumda neler bekliyor çok merak ediyorum
Bircanbingol Dlar benimde ilk hamileliğim olacak Fransada yaşıyorum bende geleli 9 ay olacak buraya biraz zor geçiyor alışmak
Baharr1 Bircanbingol 26+2 ile Belcikadan selamlar😂😂😂 aslinda ikinci hamileligim ama kizim Turkiyede doğmustu.Belcikada ilk doğum tecrubem olacak cok stresliyim
Bircanbingol Baharr1 bende Fransadayım yakınız birbirimize benimde ilk hamileliğim herkes burda doğum çok rahat diyor bakalım yaşayıp göreceğiz
milav hamileligim çok çabuk geçiyormuş gibi hissediyorum :) 29. hafta her sey yolunda şukur sizin ne durumda
Bircanbingol milav ne güzel sağlıcakla alırsınız inşallah kucağınıza benimde çok iyi geçiyor 21+5 teyim
Esmam_ela25 Bircanbingol bende Fransadayım ilk doğumum burda beni ne bekliyor bilmiyorum umarım rahat geçer hepimizin doğumları 🥰