Merryy22 Cankuss35 he evet biliyorum onu bende ekol hastanesindeki Gürsoy beye gitmeyi düşünüyorum o da çok iyi beğeniyorum birde 3200 mi barış bey şuan da
Cankuss35 Merryy22 evet nakit 3.200 k.k 5.000 küsür dedi . Ya çok önemli bişey olduğu için içim rahat etsin istedim . Gürsoy beyi de çok duydum . O ne kadar ücreti
yeschef-13 Merryy22 Benim dün detaylı ultrasonum vardı o kadar keyifliydi ki çıktığımızda sarhoş gibiydik eşimle 😂 inşallah sizde güzel haberler alırsınız ve keyifli geçer 🧿💐
Aybike_menekse Nurumsun Benim de 25+2 ve kız 😍 sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah 🤲🧿 Aybike koyacağız biz 🥰
Bircanbingol Cankuss35 çok teşekkür ederim canım💕ilk kontrolümde doktor erkeğe benziyor demişti kız hiç beklemiyordum
Cankuss35 Bircanbingol yaa yanılma payları olabiliyor o haftalarda . Öğrendikten sonra insan daha tuhaf hissediyor isimden sonra falan ❤️🥰
YldrmNUR Bircanbingol ben daha hamile kalmadan bazen gördüğüm güzel anne bebek çantası, müslin örtülerden falan alıyordum elim hep kız bebeğe gidiyordu:) hamile kaldım rüyamda kızım olduğunu gördüm ve cinsiyetimiz kız :) bence annenin içine doğuyor her zaman
Cankuss35 Bircanbingol bende hep kız hissettim erkek olsaydı doğurana kadar şoktan çıkamazdım heralde 😂 rüyada görmüştüm zaten
Cankuss35 Merryy22 oyyy maşallah 🥹🩷 benımde cumartesi sabırsızlanıyorum en son 11 ocakta gördüm bir ay oldu