Havvakc Gulsah-207 ben yiyorum ama iyi yıkayıp yıkanmadığını bilmediğim iiçin içine yeşillik koydurmuyorum.
Alaska97 Gulsah-207 dısardaki çiğköfteler etsiz dahi olsa enfeksiyon yüzünden önerilmiyor doktorlar tarafından. Bende aşırıya kaçmadan özellikle son aylarda yemeye başladım ilk 3 ay daha çok dikkat ediyordum ama nerdeyse 1 sene boyunca hamile oluyoruz böyle her şeye dikkat edilirse çekilmez bi süreç olur en azından ben kendim bu şekilde yönettim süreci umarım sağlıkla alırız bebekleri kucağımıza :))
Gulsah-207 YldrmNUR Çin tuzu muhabbetti yüzünden çekiniyorum internette de net birşey yok kararsız kaldım
YldrmNUR Gulsah-207 benim arkadaşım hiç dikkat etmedi hamileliğinde. Sürekli hazır şeyler de yedi. Kolasından tut cipsine çiğköfte hamburgerine kadar. Gayet sağlıklı bi doğum yaptı. Yani o kadar da salmayalım ama çok da kasmaya gerek yok bence
Hazal966 Gulsah-207 ben yiyorum😀 etli çiğ köfte bulmak zor zaten. 7 aylık gebeyim 7 ayda 2-3 defa yedim😀 şükür bir sıkıntı olmadı
myavocado Gulsah-207 dışarda yapılan uzun süre bekliyor, ürün pişmediği için de bakteri üretebilir. Üstelik yanında yeşillik oluyor, iyi yıkanmayan yeşillik hamilelikte tehlikeli, bence yemeyin, veya canınız çektiyse çok az tadımlık olacak kadar yiyin.
MorKelebek54 Gulsah-207 etsiz se sorun olmaz ama bilsiginiz gucendiginiz yerden yersenkz daha iyi olur tabi yani ben kilo seklinde aliyorum marulu bazi yerler yikamiyo cunku eve felince kendim marulu yikayip durum yapiykrum daha iyi oluyo hijyeninden emin oldugunuz gucendigniz yerde yiyebilirsiniz tabiki