Arzuanne umrumdadegil şuan öyle ağrılar giriyor ki ara ara başka bir şey olmaz yani fiyorum bebek resmen kenidini sıkıp istemsizce kasıyor beni denicem bakalım duş falan heycanlıyım çok
Aybarssmom_ umrumdadegil valla eşit gibi kuzu hamileliğim ilk ve son zamanları aşırı zordu, ama yanımda olması daha güzel. Fakat bebeğim biraz zor bebek dün sabah 6 buçukta uyuduk sabah 10da bi uyandı hâlâ uyanık mahvolduk cidden
umrumdadegil Aybarssmom_ dimi en azından yanında nasıl olduğunu görüyorsub🥲 oyy oyy oynatıyor baya sizi desene şimdiki uykusuz geceler ne ki o zaman 🥲
MorKelebek54 umrumdadegil aynen uyusan iui olir aslinda ama heucandan deli gibi uykum olsada dalabilir misin bilemem gerci gozlerini dinlendirsen bile seni idare eder biraz son durum ne bakalim
Arzuanne umrumdadegil benim düzene girmeye başladı sanırım ama bebek aşırı hareketli herkes doğumdan önce hareketi azalır diyo benim bebiş tam tersi anlamadım
xhbgns Beyzab95 Ee tamam daha oyle aman aman almamissin kiz normal, son haftalardaysan hic sorun etme azcik dikkat et bal gibi dogurursun 💕