Beyzab95 umrumdadegil perşembe günü ya tuşlara basmaya başladım ben şimdiden aslında mide yanmalarım artık dayanılmaz ağlıyorum o derece aşağı inse az en azından 🥲🥲
LamiyaCetinkaya umrumdadegil Şeffaf veya beyaz olabilir ama kıvamı sümük gibi olacak muhakkak. Eğer sancın yoksa hemen doğum olmuyor zaten 🥲
umrumdadegil LamiyaCetinkaya aynen kıvam olarak öyleydi sildim tekrar geldi peçeteye s bişey aktı gibi oldu zaten sabah baktım öyle bişey var sildim yine geldi sonda ikindi vakti tekrar geldi. Sancım vardı hafiften ama şimdilik geçti 😌
LamiyaCetinkaya umrumdadegil 37 oldun mu sen şuan tam olarak kaç haftalıksın? Resmen ilk işaret gelmiş ya keşke benim de gelse artık sjsjs
umrumdadegil LamiyaCetinkaya aynen 37. Haftadayım çok şükür attım kendimi iteleye iteleye 37ye😂 gelir inşallah ben doğurcam diye diye millet neden doğurmadın demeye başladı artık 😂
LamiyaCetinkaya umrumdadegil bu gece 36+5 oluyorum, eşim çok korkuyor bebeğin küvöze girmesinden, o yüzden 37+lara gir öyle egzersiz yap, oğlumu riske atma diyor sjsjsk
umrumdadegil LamiyaCetinkaya yani haklı ama hiç sinyal yoksa da ufaktan yapsan bişey olur mu ki acaba😂
LamiyaCetinkaya umrumdadegil ya bana sorsan hiçbir yöntem aynı gün işe yaramaz da işte erkekler daha pimpirikli oluyor sanırım. Şimdi birşey yaparım bebeğin de gelesi tutarsa çenesinden kurtulamam 😂 pazartesi 37+3 oluyorum o gün başlarım artık hoppa cuppaya 😁😁
LamiyaCetinkaya umrumdadegil doğurana kadar burayı silsek daha mı iyi olur acaba diyorum, sanki doğuranları görüp gaza geliyor insan sjsj
umrumdadegil LamiyaCetinkaya ben dayanamam yine yüklerim haftalardır yatıyorum hep buraya sardım sıkıntıdan 🤣
LamiyaCetinkaya umrumdadegil bebek doğduktan sonra da hiç vakti olmuyor insanın, doğursak da bitse bu bekleyiş 🥲
umrumdadegil LamiyaCetinkaya canım sıkılıyor zaten evde biraz iyi gelir can sıkıntıma belki bebiş😂 ya da daha mı çok sıkılırım bilemedim😂 senin ilk çocuk kaç yaşında
Cookiee umrumdadegil Tebrik ederim bugün yarın doğurursun 😄 Ben 39. Haftada sarımtırak jel gibi bı akıntı gördüm internetten bakınca nişan olduğunu anladım 2 güne de doğurdum şuan 1 yaşında 😍😄