baharmom35 Mlk_ bence değildir düşük oluşu genelde korkutur hatta yüksek olunca ikiz mi acaba denir ama bence iyi bu değerleri de çok gördüm
Mlk_ baharmom35 internette mol gebelik filn okudum ondan etkilendim heralde korktum bi an teşekkür ederim cevabınız için🤍
Hicran57 tatlisbirkiz yapabılırsın test varsa çıkar. Herkeste belirti olmuyor bende kasık ve bel ağrısı olmuştu 6.günde pozitifi görmüştüm🥰
Annesininmelei Mlk_ Sakın o ihtimalleri düşünmeyin. O zaten çok nadir görünen bir durum. İkizdir belki. Belki hemen tutunup büyümüştür. Böyle düşünün. Olumlu düşünün olumlu olsun. Tüp bebek süreci pozitif düşününce pozitif olan bir süreç bence.
Mlk_ Sedadvc ohh içimi rahatlattın canım çok korktum yüksekliği kötü bişey diye çok teşekkür ederim🫶🏻
Mlk_ baharmom35 Allahım isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın 3 yıldan sonra olunca korktum🥹😍🤲🏻
Kbrclkctn Mlk_ benim de 1800 küsürdü bende sizin gibi korkmuştum ama çok şükür korktuğum gibi olmadı sizde güzel sonuçlar alırsınız inşallah iyiyi düşünün 🤲🏻
tatlisbirkiz Mlk_ canım içini ferah tut değerin gayet iyi ilerliyor MaşaAllah erkenden keseyi görürsün Allah’ın izniyle kucağına almak nasip olsun 🤲
Kbrclkctn Umudumsun098 tam 4 buçuk yıllık evliyken pozitifi aldım tabi süreç uzun sağ Salim kucağımıza almak da nasip olur inşallah
Ravza11 Muratseyma2015 benimde ilk deneme başarısız oldu canım 3 ay rahim dinlendirme istedi doktor Mart’ta tekrar basliycam genetiğe vs gönderdiniz mi yada farklı bı tedavimi uyguladı
Muratseyma2015 Ravza11 yok hiç genetik flan yapmadı ilk denemem kımyasal gebelık oldu 2. De tuttu zaten herkes diyordu ilk de tutma olasılığı az oluyormus 2. De daha yüksek dıyorlar
Muratseyma2015 Ravza11 bide ben peşpeşe yapamadım güçüm yetmedi 1 sene ara verdim öyle 2. Denemeyi yaptım