Kızlar merhabalar herkese bende bir gün yazabilir miyim dedim ve yazıyorum
22 Ocak gece karnimda ağrı vardı sanki ishal olacakmisim gibi ama öyle çok büyük bi ağrı değildi oğlumda hareket ettiği için çokta kafamı yormadim uyudum dinlendim sabah saat 11 de uyandım evi falan topladım lakin belimde bir ağrı oluyor nefes alıp veriyorum geçiyor evei topladim kahvaltı yaptım ama bu arada sıklasmaya başladı sancım saat 3 te eşimi aradım gel iyi değilim diye ama bu arada ben sıcak duşa girdim çomel kalk yaptım eşimle kurbağa yürüyüşü yaptık falan derken artık oturamaz hale geldim ki evde içimden birşeyler genişlemeye başladığını fark ettim saat 4.30 şu hastaneye giriş yaptım acilden giriş yaparken suyum geldi biraz kanlı bir suydu ama Dr acilden beni polikilinige cargirdi hemen doğumhaneye aldı o halimi görünce muane edemedi tabiki doğumhaneye girdim nst’ye bağlandım sancı yok ama ben biliyorum bu sancı 5.30 çatı muaynesi oldum bı baktılar ki 7 santim açıklık var apartopar eşime kimligim verildi yatisim yapılsın diye Dr çok çok iyiydi ebeler desen çok kibardi 6.00 da çatala alındım herşey hazırlanırken Dr eldivenlerini giyiyordu yonlendiriyordu o sıra nefes al ver ıkınma diye ve Dr geldi daha elini atmasından ıkınip oğlumun doğması saniyler icinde oldu Dr sadece ıkınma esnasında dinlemedim dinleseydim hiç dikisim bile olmicakti şuan 4 dikisim var oğlum iyi ben iyiyim ve hemen ayağı kalkıp sandalyeye ben oturdum üstümü falan giydirdilar sagolsunlar doktorlarım ve ebelerim çok iyiydi Allah bin kere razı olsun ne bir bağırma ne bir asagilama kesinlikle olmadı canım ıkın hadi nefesini tut diye hep uyardılar kibarca
Bu arada Ankara’da doğum yaptım Mamak devlet Hastanesi’nde kontrolüm Alican güneş beydi ki bana doğumhaneye kadar eşlik edip beni tenkin etti doğum yptigim doktorum Tuğrul başaran di çok iyi ve tatlı dilli bir doktordu gitmek isteyen gönül rahatligiyla gidebilir 🥰🥰🥰🥰🥰