Hiramira3 Merhabalar , kaç haftalık oldunuz bebişlerin kilosu , boyu nasıl acaba sağlıkla kavuşalım inş 🌸
Raysglri Merhabalar şuan 19+1 deyiz bebeklerime dün gittim herşey yolunda gidiyor bugün detaylı ultrason için 21 şubata randevu aldım inşallah herhangi bi sıkıntımız yoktur 🤲🏻 alışverişe başladınız mı?
Hiramira3 Raysglri Bende bugün 17+3üm kıyafet vs onlar bitti diyebilirim işte bez küvet şampuan vs daha genel şeyler kaldı bakalım 🥰
Hiramira3 Mrvylmz61 Bende 14uncu haftaya girdiğim gün öğrenmiştim nekadar heyecanlı bir duygu bakalım seni neler bekliyor gönlünce sağlıkla olsunlar inş🌸
Ebrar042 Bizde 16+5 olduk elhamdülillah 🥳 iki oğlum olacak 😁 kıpırtılarını hissediyorum Rabbim sağlıkla zamanında kavuştursun hepimizi 🥰
Hiramira3 Mrvylmz61 Allah sağlıkla uzun ömürler versin bütün yavrulara ohhh evde el üstünde tutulursun 4 erkek tarafından 🙃
Deryadnzz07 Mrvylmz61 sağlıcakla doğsun lar inşaAllah bütün bebişler. Benim de 4 yaşında bi paşam var iki tane daha geliyor Allahın izniyle 26 haftalık olduk biz siz kaç haftalık oldunuz. Ben de ayaktayken iki gü dür Karında aşırı sertlik ve morarma oluyo sanki patlayacak gibi normal mi acaba
Mrvylmz61 Deryadnzz07 merhaba 28+6 olduk biz. Günden güne zorlanmaya başladı tabi bel ağrılarım var ve yattığım yerden kalkamıyorum🥲 11 kg aldım hepsi karnımdan