Minikkelebekkk Kizlarr 11 haftalık gebeyim canım döner çekti yesem bişey olur mu acaba?? Hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç yemedim tavuk bile arada çok nadir yedim çünkü doktorlar tavuğu da önermiyor
tatlibebegim_ Minikkelebekkk şimdiye kadar herşey yedim 26 haftalık olduk şuana kadar bi sıkıntı yaşamadım
Linatkgl Minikkelebekkk ilk defa duydum etin önerilmediğini acaba ne gibi bir etkisi oluyor da yeme demiş
Minikkelebekkk tatlibebegim_ maşallah 🧿ya ben tedaviyle hamile kaldım hormonsal sıkıntım var o yüzden zor geçiriyorum herşey yasak ama arada yiyiyorum bende napyim
tatlibebegim_ Minikkelebekkk bende tedaviyle kaldım ama kendini bu kadar sıkma istediğinden biraz biraz yiyebilirsin
Linatkgl Minikkelebekkk bende tedaviyle hamile kaldım yani hiç bana denilmedi sadece karartma dısışında ama bence kendini sıkma ye az bişey için rahat etmezse eğer
Linatkgl Minikkelebekkk ay canım benim hiç korkma Allah’a bırak emin ol hiç bişey olmaz her bünye belki farklıdır ama afiyet bal şeker olsun çocuğuna lop lop et olsun sıkma kendini