Civciv_ Kızlar 33+2 günlük hamileyim. Şu sıralar bebişin aşağı çok baskı verdiğini hissediyorum. Gecen hafta kontrolde baş aşağı durduğunu söylemişti doktorumuz. Sizde durumlar nasıl? Ağrılarınız,kasılmalariniz oluyor mu? Hadi sohbette buyruuun🌸💖
Selcan3 Civciv_ Ayni gün ve haftadayiz bu haftaya kadar hamile olduğumun bile farkında değilim ama şu sıralar gece ağrılarım çok fazla gaz sancım bacak ağrılarım ileri derece arttı uykular haram 😇
Sedefkitir12- Civciv_ benimki 28 haftalıktı bas asagı pozisyondaydı suan 31 haftalığım 1 haftasında kontrolüm var bakalım
Selcan3 Civciv_ Benimde o şekilde bir an önce sağlıkla doğmasını istiyorum bazen çok fazla çekilmez ağrılarım oluyor karnım aşırı derece sertlesiyor o sertleşme oldumu kipirdamam mümkün olmuyor
Civciv_ Selcan3 kasilma oluyor. Aynı durum bende de oluyor çok fazla ayakta kalsam yada yorulsam sol yada sağ tarafımda kasilmalarim çok oluyor. Doğum sekliniz belli mi
Selcan3 Civciv_ baş yukarıda oldugu için suanlik sezaryen görünüyor ama dönerse belli değil son dakka bile döndüğü oluyormuş.
ruveyda123 Haftadan merhabalar ☺️ bugün kontrolüm vardı benimde vajina kemiklerim sızlamaya başlamıştı ara ara bebek baskı yaptığı ve büyüdüğü için oluyormuş çok normalmiş bende çok aşağıda hissediyorum ama doktorum çok aşağıda değil yeri gayet iyi dedi yalancı kasılmalar 25. Haftamdan beri var artık alıştım ekstra mide yanmam çok arttı çok şükür her halimize 🌸
Hypenia Civciv_ karın ağrım çok oluyor bide yalancı kasılmalar mide yanması yok sadece belirttiğim şikayetler var 34.haftadayım bi sonraki randevu 2 hafta sonra herhalde belli olur cinsiyet neydi acaba sağlıcakla gelsin♥️♥️
Bebeklinko24 Civciv_ aynı hafta hatta aynı gündeyiz. Ya benim bebiş ters duruyor yay şeklinde aşağı kuşunda hareketleri artık iyice dışardan belli oluyor. İştahım arttı yiyorum ama miğdem yandığı içinde kusuyorum. Bu şekilde günlerim geçiyor
Ordanburdan 33+1 bugün benim. Yatakta dönerken bacak aramda acı hissediyorum. Çok zorlanıyorum dönmekte. Bebeğin başı sağ kalça kemiğimin orda ayakları da kaburgalarımda. Hareketlerini aynı anda iki yerden hissediyorum. Az kaldı sabredelim 🥰
Civciv_ Ordanburdan bizim de hareketlerimiz çok belirgin oldu bazen koltukta otururken hareketlerini eşim diğer koltuktan izliyor 🙈