EsraaaSucuu çekim 2. Gün oldu canım. Albümü de bayramdan önce aldık aşırı güzel olmuş. Evet onlar bi liste verdiler tabi ama biz yine kafamıza göre koyduk.
3 tane 5′li hastane çıkışı, 1 tane fotoğraf için hastane çıkışı koyduk bebeğe. Yaklaşık 20 tane bez, ıslak mendil ve alt açma örtüsü koyduk. Bolca ağız mendili, çorap. Eldiven koyduk ama eldiven düşüyor genelde o yüzden çorap koyabilirsin onun yerine de. Müslim örtü koyduk. Penye battaniye, peluş battaniye koyduk. Kendim için 1 fotoğraf çekimi için pijama takımı, 1 gecelik, 2 de pijama koydum önden düğmeli. Yine iç çamaşırı özellikle yüksek bel istediler rahat olmak için, çorap. Sabahlık almıştım ben bi tane peluş yürüyüş yaparken giyerim diye. Kişisel bakım malzemelerimi koydum. Depend, lohusaa pedi aldım. Fakat depende izin vermediler enfeksiyon riski yüksek olur diye. Lohusa pedi kullandım. Zaten ilk hasta bezi veriyorlar onlar , istersen daha sonra da hasta bezi alabiliyorsun yine isteyince veriyorlar. Göğüs pedi, kremi koymuştum. Şuanlık aklıma gelenler bunlar canım