Mucizem24 Smyye_yldrm Ben hareketlerini hissetmediğim de acile gitmiştim Orada doğurmak üzere olan bir Suriyeli hastaneye ilk defa gelmişti hiçbir yerde takibi yapılmamış hiç kontrole gitmemiş Doktorlar kızdı Ama bakamayız da demediler
inarches Mucizem24 Ben Bursa Şehir hastanesi için bu konuyu duydum sanırım hiç kontrole takibe oraya gitmediyseniz acilden doğum için giriş yaptığınız taktirde kabul etmiyorlarmış nerde takipliysen oraya git diyorlarmış sanırım☹️
Esra1965 Mucizem24 canım 30 35 olsa gene iyi bursa pembemavi hastanesine gidiyorum ben 45.000 doğum ücreti 🥲 ocaktan sonra da muayene ücretine zam gelmiş 1.200dü 1.900e çıkmış 😫
Mucizem24 Esra1965 doktorum pembe mavi için 18.000 dedi 15′te kendisi alacak 33 bine denk geliyor 2024 fiyatı verdi bana dışarıdan özel Doktor olunca farklı mı oluyor fiyat acaba şaşkınım 45.000 nedir yahu🤔
Fhnxxhnxdhnbg- Smyye_yldrm Bende 28 haftalıgım özele gidiyordum artık şehir hastanesi devam ediyorum kabul ederler ikinci hamilelik zaten zorunlu sezeryan olcak
Esra1965 Mucizem24 hastaneyle anlaşmalı galiba doktorunuz. Siz oraya doktorla beraber doğum için mi gideceksiniz ?
Mucizem24 Esra1965 evet doktorumun anlaşması var doruk medicabil ve pembe mavi hastanesiyle doğum için gidicem inşallah param olursa 🙈😄