Yasemincee26 Kızlar kilolu hamile kaldım şuan 80 kiloyum 18 haftalık hamileyim ama bebeğin hareketlerini iki üç günde bir hissediyorum bu durum beni üzüyor. Acaba karın bölgem çok yaglı oldugu için mi az hissediyorum. Yoksa normal mi ?
Eldgrn Yasemincee26 Bu haftalarda çok normal zaten 18-24 hafta arasında hissediliyor bebekler ilerleyen haftalarda hissetmeniz çoğalacaktır.
Ebruarss Yasemincee26 seksen yine iyi ben 94 ile hamile kaldım ve boyumda kısa malesef , bebek hareketleri için erken bir dönemdesin özellikle ilk gebelikse 21-22 den sonra hissedersin ben şuan aktif.olarak hissediyorum
nurcan355 Yasemincee26 ben sizden daha cok kiloluyum 23 . haftada tekmelerini hissettim kziimin simdide 30 haftaligiz hic durmuyor 😂
Yasemincee26 Eldgrn anladm canım inşallah her an hissetmek istiyorum sanki hareketlerini hissetmeyince kötü bişey olacak gibi düşünüyorum
Eldgrn Yasemincee26 korkma için rahat olsun ilerleyen haftalarda hiç durmayacak zaten yerinde gece uyurken mi dene kıpır kıpır olacak şu an daha çok küçük biraz daha büyümesi lazım o zaman artık Can yakacak kadar çok hareket edecek tekmeleyecek
Begovicka 93 kiloyla hamile kaldim, ilk hareketleri 16 haftalikken hissettim. Bi sure duzensiz gitti hareketleri, simdi kipir kipir 🥹
_Tazeanne Kilolu değilim ama haftanız küçük zaten normal düzensiz olması 27 haftalığım iki gün önceye göre değişiyor hareketleri
Yasemincee26 _Tazeanne anladm canm burda yorumlarda gördüm 16 da 17 de net hissedenleri tedirgin oldum haliyle
nurcan355 Yasemincee26 100 kilo üstüyüm ben kilolularda birde galiba ilk gebelikte gec hissedilirmis bende dertleniyordum ne zaman hissedicem diye uzuluyordum simdide cocuk tekmelemesede yatsam diyorum masallahi var cok hareketli asla durmuyor simdide hissetinizmi benim gibi tam hissedersiniz sizde 😂😂
Yasemincee26 nurcan355 ay inşallah canım hissedeyim de razıyım minik tekmelerine ❤️ sağlıkla kucgımıza alalım inşallah