Hase o kucağına alınca her şeyi öğreniyosun olayı külliyen yalan. O kadar çok bocalıyor ki insan. Ama bir şekilde bebek gerçekten doğrusunu öğretiyor. Ben de çok aradım zamanında anlatan birilerini. Ben bulamadım, birilerine desteğim dokunsun, korkarak girmesin kimse doğuma istiyorum. Normali bilemem ama ben spinal oldum, inanın elime açılan damar yolu bile daha çok acıttı. Bunu çok merak ediyordum mesela. Asla kolay diyip kimseyi kandırmak istemem, bazen altıma işeyeceğim diye ağladığım bile oldu tuvalete gidemediğim için. Çok zor gerçekten ama bir gülüşe bir bakışa her şey çiçek açar ya, aynen öyle. Sakın korkmayın. Dünya artık ortalama 50 cm’lik bir cücenin etrafında dönecek ama iyi ki dönecek 🌸 Ben sinirli insanımdır ama kimsenin canını yakamam, artık değil birinin canını yakmak, adam öldürürüm onun için gözümü kırpmadan. Öyle bir sevgi, öyle bir kıymet vermek. İnsan çileden çıktığında anneliğini sorguluyor, keşke yapmasaydım dediğim ilk gün çok anlıyormuş gibi sadece içimden geçirdiğim bir cümle için saatlerce ağlayarak özür diledim 10 günlük oğlumdan. Öyle bir manyaklık işte annelik 😂