EdaninBebegi gozdeannee bence vücut müsaitse oluyor bu durum. 28. Haftadayım 10 günde bir yağ sürüyorum hatta aklıma gelirse 😂😂 buna rağmen şuan çatlağım olmadı
dinciklim6 Duygu_30 evet her gün kuru cildi fırçalayıp kan dolaşımını hızlandırıyorum sonra sürüyorum
Pinarpinar6619 İlk doğumda doktorum bu genetik hiçbir krem fayda etmez para tuzağı demişti bence haklı hiçbirsey sürmedim çatlamadım kuzenim bir sürü krem aldı catladı bakalım bu hamileliğimde ne olacak . Açıkçası catlasa da pek umursamam en son takılacağım konu
Feyza1235 gozdeannee bende yağlar kremler kullanıp her gün 3buçuk lt su içmeme rağmen 25de çatlamaya başladım ve gittikçe de artıyor engel olamıyorum 😂
AyMeh94 Merhabalar.Benim ilk hamileliyimde zeytin yagi suruyodum hic catmak falan olmadi.Gorumcemede soyledim oda istifade etdi catlama olmadi.simdi ikinci hamileliyim.7 haftaligim henuz insallah yine kullanicam.Cok iyi.goyus ucu karinda falan catlak olmadi bende
Gulays gozdeannee bolca su içmek kesinlikle catlamayi önlüyor bence birde biraz bedenle alakasida var gibi ben procsinin karışık yağını kullanıyorum ama son ayimda kullanmaya başladım oğlumdada çok su içerdim arada bir nemlendirici krem surerdim doğum için gittiğimde çatladı bazı yerlerim onlsri sonrasında azalttım bu karma yağla şuan kızıma hamileyim yeni çatlakların yok eskileri derinleşti biraz yine aynı yağa devam
Aysnrclk gozdeannee bende 32 haftalık oldum .Vücudum çok sıkıdır sepsert kaşıntı dönemi başlıyor o ara bacaklarımı kaşıdım iç bacağımda hafif çatlama var kaşımayın sakın ve nemlendirin bol bol tavsiyem budur . Vücudumda sıkı olduğu için başka çatlamam yok
zengooo gozdeannee genetik bosa ugrasma canim bir kez krem surmedim bir kez catlagim yok annemin yok teyzemin ananemin bile yok
Yorgunanneee21 Daisyy000 Benim bacağımda yanlarımda çok çatağım var hızlı kilo alıp vermekten dolayı ama hamileyken hiç çatlağım olmadı biraz da dikkat etmek gerekiyor bence
Tubiku Yorgunanneee21 kesinlikle katılıyorum. Benim inanilmaz ergenlik çatlakların var her yerimde ama gobek catlamadi. Kullandığım yağ cok iyi geldi. Ki ben bir de 25 kilo aldim. Ins boyle devam eder de catlamam
ayanarta1 gozdeannee bende ilk gebelikte neler denedim almadığım yağ krem kalmadı bu kesinlikle ciltle alakalı
fatos2404 gozdeannee valla ben naptımsa işe yaramadı oğlumda boşuna para dökmüş oldum şimdi 19+3’teyiz bi nemlendirici krem sürüyorum saldım çayıra mevlam kayıra 😂😂
Feyzabgg Ben bol bol her gün lierac sürüyorum ama maalesef göbeğim belimin yanları çoktan çatladı ve devam ediyor.Bu biraz yağışıyla alakalı,benim ergenlikten beri zTen hep var çatlaklarım şimdide azıttılar yine.Ne kullansam yine de çatlayacak biliyorum
Dynbfofrt gozdeannee bu tarz şeyler genetik ben bir nemlendrici bile sürmedm çatlamadm doğuma kalmış 2hafta. İlk bebeğmde de çatlamamıştm yani ne yaparsanız yapın olacak oluyor
1prensesannesi__ 12345bynmerakli vucuduna suruyosun canim icmiyosun yani ama yine bi sor zarari yoksa cok ise yarar bi yag cunku
Tubiku gozdeannee benm cok catlagim var ergenlikten o yuzden kesin catlarim dedim ama catlamadim. Suan 37.haftadayim. clarins in yağını kullaniyorum. Cok öneren oldu. Ben de tavsiye ederim. Arada başka yag ya da vucut kremleri ile destekliyorum.