Tusac Haftadayım bugün gittim kontrole 1950 falan kilosu. Bence doktor sağlıklı dediyse takmayın zamanla alır siz yediklerinize dikkat edin bebeğe kilo aldıracak şeyler yiyin. Ki ben Almanyadayım 27. Haftada 1200 kiloya küçük demişti neden diye sorduğumda senin boyutuna göre normal diye düzeltti doktor :) önemli olan sonraki haftalarda kilo alıyor mu ona bakın.
Mstfamikram_60 Tusac ahahaha bı dediği bı dedikleri tutmuyor zaten doktorların ulturasyonunda yanılma payı var zaten sağlıklı olsunlar kilo çok ta önemli değil alınır doğduktan sonra ☺️
Mstfamikram_60 Sedefkitir12- ay yok canımi sıkmam söylediğiniz kelimelerde yanlış anlaşılacak bir durumda yokki zaten çok teşekkür ederim😊☺️☺️
Sedefkitir12- Mstfamikram_60 ben yine de açıklamamı yapim de yanlış anlaşıp kalp kırmak istemem sağol anlayışın için 🥰
bebegimhayalim Mstfamikram_60 dün gittim bende kontrole 31+5 di 2000 gram olmuş. 28+5 te 1470 gram 29+5 te 1590 gram 31+0 da 1749 gram Dünde işte 31+5 te 2000 gram dedi doktorum kızım olcak ♥️
Birikrabirsusam Mstfamikram_60 bence düşük değil kilosu ayrıca bazı bebekler minyon oluyor benim de kızım öyleymiş 32 haftalıkken 1770gr dı. Sağlıkları yerinde olsun da kilosunu çok takmayın derim. Sağlıcakla gelsinler
Mstfamikram_60 Birikrabirsusam amin inşallah yanılma payı olur zaten sağlıklı olsunlarda kilo sonrada alınır ☺️
Adgg Mstfamikram_60 aynı şeyi bana da dediler 2 hafta gelişim geriliği var dedi Bebek’te aynı haftada çok kilosu geriymiş sonra başka bir doktora gittim gelişimi iyi dedi yani bu haftada yanılma payı olabiliyor çünkü son haftalardayız o yüzden hiç canını sıkma ve bol bol ye
Mstfamikram_60 Adgg vlla öyle yapıyorum sağlıklı olsun gerisi hallolur bir sekilde 3 hafta sonra tekrar gidicem olmadı başka doktora gderim
Aseliimmm Mstfamikram_60 32 1700 1600 gr benim kızımda ama sonuç olarak 39 da 3800 doğdu beslenmene dikkat edersen toparlar canım
Mstfamikram_60 Aseliimmm maşallah darısı biz bekleyenlere 🙂hayırlısı artık sağlıklı sıhhatli olsunda kilo bir şekilde alınır ☺️
C9-3_g Benimki cuma günü gittim de 32+3 tü 2250 Gr dedi doktor 34 te kontrol var bakalım ne kadar olmuş