Ebrugur2019 Kızlar 33+4 e girdik ve 4 gündür kalçamda feci ağrı var dünde sabaha kadar uyuyamadım bugün doktoruma YaZdım parol iç dedi günde 3 adet siz hiç kullandığınız mı ben hamileler ilaç kullanamıyor diye biliyorum doktorum iç diyince şaşırdım açıkçası
Aysebkr1258 Ebrugur2019 parkı ağrı kesici hafif bir ilaç ve hamilelikte kullanılabiliyor benimde kasık ve bel ağrılarım oluyor doktorum içebileceğimi söylemişti banada
GlsmEker Ebrugur2019 doktorlar parol veriyorlar genelde benim doktorum bana hiç ilaç vermedi ağrı kesici olarak baş ağrılarımda bile sade Türk kahvesi içmemi söyledi en iyi ilaç bile bence zararlı diye düşünüyorum 🤔
Sseymaugurr Ebrugur2019 kullanıyorum bende canım sadece o degıl doktorun verdıgı fitilde kullanıyorum kalcadan bacaga ınen agrı cok sıkıntılı doktorun ıc dıyorsa endıse etme minosetle parol dogurana kadar ıcılebılıyor
GamzeBalcDemircan Ebrugur2019 parol kullanılabiliyr gebelikte sıkıntı yok bende 32 haftalığım sağ kalçamda özellikle yataktan kalkınca bendede ağrı var ama biraz yürüyünce açılıyr dayanılmıcak bişi diil
Dyg34 Ebrugur2019 hamilelikte kullanılan tek ilaç zaten ☺️ Kullan tabi ayrı bir ilaç dahi olsa kadındogumcun veriyorsa güvene bilirsin sonucta bebege zararlı birşey asla vermezler
ayaniz Ebrugur2019 benim doktorumda bir tek parol iç diyor ama nerem agrırsa agrısın içmedim,yat uzan dinlen yakının varsa masajla falan rahatlatsın seni
Brlgry Ebrugur2019 34 haftamdayım fena çatı ağrım var geceleri uyuyamıyorum hep var o ağrı yatarken daha artıyor dayanıyorum mecbur az kaldı diye diye ilaç kullanmak içime sinmiyor 🤦🏼♀️