Sevoo34 Kızlar bu karbonatla cinsiyet öğrenme konusunda bir doğruluk payı var mı acaba şuan 6 haftalığım
Oykum42 Sevoo34 valla ben inanmasamda sadece karbonatı yaptım doğru çıktı. Tesadüf mü bilemem tabi ☺️
2prensesannesiiii Sevoo34 az önce bi video izledim kadın 8 yöntem denedi evde 4 kız 4 erkek çıktı yarı yarıya zaten cinsiyet bilinmiyorken %50 kız %50 erkektir yarı yarıya yani net bi sonuca varamadı😁
bsrgns Sevoo34 9 haftalığım ben de bu sabah karbonat testi yaptım köpürdü erkek çıktı. Ama biz de eşimle kız olsun istiyoruz. Tabiki ne olursa seviniriz tüp bebek çocuğumuz. Ama kız çocukları ayrı bi güzel oluyor☺️ bakalım 12.haftadan sonra öğreneceğiz
Dalenkamader Benim yüzük ve kan yenileme testim doğru gösterdi ama şöyle bişey var on tane yaptığında 6 erkek 4 kız çıkıyordu bazen.Benim zaten başından beri herkes erkek diyordu erkek olduğunu öğrendik 16. Haftada 🌸
Sevoo34 2prensesannesiiii 😂😂 eşim kız olsun diye çok istiyor bende cinsiyetini sen belirliyosun ben karışmam dedim 😂
2prensesannesiiii Sevoo34 hahahahah bizim kızımız var ilkte cinsiyet aranmaz allah ne verirse gönül istiyor ikisinin duygusunu tatmak ama benim 2. De kız sanırım hayırlısı olsun dr öyle tahmin yaptı 13 ü öğreneceğim net cinsiyet 🥰 Allah gönlümüze göre en sağlıklısından versin inşallah 🙏🏻
Sevoo34 2prensesannesiiii benim ilki oğlan bu ikinci kuzum daha 6 haftalığız cinsiyet öğrenmeye çok var 😂
Sevoo34 bsrgns ya maşaAllah Allah gönlünüze göre versin Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin gülüm 😍
Sevoo34 beybim0 2 tane pet bardak alın birine idrarınızı birine de karbonat dökün 1 veya 2 yemek kaşığı kadar. Sonra idrarınızı karbonatın üzerini geçecek kadar dökün ve bekleyin köpürürse erkek köpürmezse kız diyolar ☺️
2prensesannesiiii Sevoo34 ya allah bağışlasın bizimde kız bakalım bu ne olacak çin takvimine baktın mı canım
Esraelis Sevoo34 bende denedim daha doğrusu çoğu yerde bu karbonat idrar testi gördüm denemek istedim ve köpürdü döktüğümde 14 haftaligim ikinci gebeliğim ilk bebeğimi doğumda kaybettim ozman denemedim ama ilk çocuğum cinsiyet için hala gitmedim denemek istedim köpürdü doğru gerçekmi bilemedim☺️
Sevoo34 Srfe01 yaa kaç haftalıksın benim için sorun yok aslında evlat evlattır ama eşim kız çocuğu istiyor bide onu tadayım diyor ☺️