snyulk mrsmom_ benim doktor 4 ü geçerse sezeryan olabilir falan boyun kısa dedi ya size birşey dedi mi bu tarz
mrsmom_ snyulk benimki 1 hafta sire verdi 39+3 olduk pazartesi gel yağışını yapalim gelmezse bebek dedim yeri yok dedi 🤦🏻♀️4üde gecer muhtemelen
Miracleee snyulk benimde boyum kısa 38 haftayım bugün. Doktorum normal yaparsın diyor. 3170 gram 50 cm oğlum şuan. 2 hafta daha bekleyeceğiz dogumun kendi başlamasını. Korkmaya başladım bende ya yapamazsam diye.
Miracleee snyulk hayırlısı olsun hakkımızda. Epidural isterim filan diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.
snyulk mrsmom_ hep 2 düzenli kasılmada kalıyorum ben 3 ü bi görsem devamı gelcek sanki ama 😅 cumaya kadar doğurmazsan kontrol edeyim dedi doktor doğmazsa cuma gidicem bi bakalım
mrsmom_ snyulk aynen bnmde kasilmayinpek anlayamıyorum çok sertleşme oluyor ama agrilarim yok cok hafif agri giriyor ikide kalıyor 🤦🏻♀️ benimde pazartesi yatış yapilacak artik yeri yok strese girer kakasını yapar dedi
mrsmom_ snyulk sanırım ugrasiriz demis ama ben o stresle hiç bir şey anlamadm o an ctesi son bir kontrolüm var 😢
mrsmom_ snyulk hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻 saglikla alalim bebisleri kucağımıza inşallah 🤲🏻🥰
Aybarssena 37+2 her gün bugün mü şuan mı diyerek geçiyor günlerim kasılmalarım fazla ama düzenli değil ağrılı bir kasılma değil en azından. Haftaya salı kontrolüm var doğurmazsam