Mamacitaa5 İlk Bebeğim 40. Haftada doğdu ikinci de o haftalarda mı doğar yoksa daha erken de olabilir mi 35. Haftadayız şu an içimde erken gelecekmiş gibi bi his var arada yalancı sancılarım tutuyor çatı ağrısı da fena şekilde var sanırım genişlediği için oluyormuş galiba ilkinden mütevellit bunda biraz korkuyorum sancıdan kaynaklı ama kolay olur diyen çok 🤷🏻♀️🤔
Hazalaskin Mamacitaa5 bend ikinciye gebeyim 40+4 de doğurdum of cok zor bu kez o kadar beklemez bu fındık kız
__anne__ Mamacitaa5 bana da ikinci daha kolay olur diyorlar hep. Birde 2 sene arayla doğurmuş olacağım. İnşallah su gibi geçer dogumlarimiz ❤️
1prensesannesi__ Mamacitaa5 ikinci dogum olarak daha kolay oluyo ilkinde basinin gorunmesini bekliyolar ikincide acilma oldugu gibi doguma aliyolar hafta olarakta genelde ayni zamanlara denk gelebiliyo ama cinsiyet faktörüde 3 5 gun oynatabiliyo erkek cocuklari daha gec doguyo diyenler var 😃
LamiyaCetinkaya Mamacitaa5 al benden de o kadar, şuan en merak ettiğim konu bu olabilir 😀 kesin bir bilgi yok bu konuda ama gördüğüm kadarıyla yakın haftalarda doğum oluyormuş, yani hiç birini 40 diğerini 37. haftada doğuran görmedim burda
Mamacitaa5 Hazalaskin bizim kızda beklemez diye düşünüyorum ama hayırlısı çünkü oğlum daha sakindi bu içerde horon tepiyor
__anne__ Benimde ikinci gebeliğim. Kızım 36+3 te doğdu. Oğlum ne zaman doğar diye merakla bekliyorum. Sanki o da aynı haftalarda doğacak gibi geliyor ama her doğumun farklı olduğunu da biliyorum. Şu siralar ishal ve ara ara adet ağrısı yaşıyorum ama günde 2 kere falan. Beklemedeyim bakalım paşam ne zaman gelecek🤔
Mamacitaa5 __anne__ oğlum 2 buçuk yaşında valla ilkinde 12 saat sancı gözümü korkuttu ilkinde bişey bilmiyordum doğurdum bunda da her şeyi bilmek iyi değilmiş onu anladım 🥺😥
Badgirl_ Ilk kızım 40+5 de doğdu şuan 20 haftaligiz bu kızım da geç dogarmi acaba diye bende merak ediyorum
Mamacitaa5 Badgirl_ valla bende o yüzden post açtım merak ediyorum ikinciye doğum yapanları aralarında fark oluyor mu diye
Burcu58 Mamacitaa5 ben kızımıda tam 40 haftada doğurdum , oğlumuda kontrol diye gittim 40 haftalıktık yine bebişin suyu az diye direk yatışımı yaptı doktor suni ile doğurmuştum 2-3 cm açıklık sıfır sancı ile 😂 şimdi üçüncüye hamileyim 28 haftalığız bakalım bu ne zaman gelir 😍
Mamacitaa5 Burcu58 Allah bağışlasın kardeşleri de sağlıkla gelsin 🌸 benim ikincide 40 ı bulur mu acaba marta kayar o zaman 😅🤷🏻♀️
Burcu58 Mamacitaa5 amiin cümlemizin bebişleri inşallah 😍 hiç belli olmaz hazırlığınız tamam olsun yine de 😂
Mamacitaa5 Burcu58 hazırlığımız tam ben 29. Haftadan beri hazırdı zaten korktuğumdan erken yaprım bi de ağırlaşırım yapamam diye yavaş yavaş yaptım 29 da hazırdık bekleyelim bakalım 😅
Mamacitaa5 1prensesannesi__ hadi inşallah ben de ilkinden dolayı biraz korku vardı biraz daha rahatladım şimdi teşekkür ederim bizim kız rhata durmuyor hareketleriyle doğumu ne kadar orantılı olur bilemem tabi kolay olsun isteğim 🥺😅
1prensesannesi__ Mamacitaa5 benim kiz da hamileyken durmuyodu cok hareketliydi dogumu zor olmadı sadece aktif hareketli bi cocuk olur hala yerinde durmayan bi kizim var 🤭
Mamacitaa5 LamiyaCetinkaya kimisi erken geliyor ya bende oğlum çok sakindi 40 ı ondan mı bekledi bu kızın içerde duracağı yok ondan böyle düşünüyorum 🤷🏻♀️😅
LamiyaCetinkaya Mamacitaa5 Alakası var mı bilmiyorum gerçekten. Benim oğlum da hemen hemen 40ı bekledi diyebilirim, 39+6da gece geldi. Şuan 36+5 haftalık hamileyim, hem ishal bulantı, hem karın düşmesi var ama geç geleceğini düşünüyorum ilkinden dolayı..
Mamacitaa5 LamiyaCetinkaya hayırlısı sağlıklı olsunlarda gerisi mühim değil kritik haftaları çok şükür geçtik
Mamacitaa5 1prensesannesi__ bende öyle düşünüyorum bu kız beni çok yoracak anlaşıldı oğlum gibi bir bebekliği olsun diye hep dua ediyorum