br2023 Buket1302 zararlı değildir diye düşünüyorum çünkü önüme ne gelse yerim ben şimdiye kdr bişi olmadı bı et yiyemiyorum 8+4 oldk🤗
Meneksem Buket1302 ben yemiştim ☺️ canımın istediği her şeyi yiyiyorum belli bi oranda tabi abartmadan
Eldgrn Buket1302 hiçbir zararı yok sadece dürüm halinde değil paket halinde alın eve gelince yeşilliklerini güzelce yıkayın ve kendiniz dürüm yapın. Zaten etli çiğ köfte satışı yasak yeşilliklerde mikroplarından dolayı yıkanıp yenmesi lazım.
br2023 Buket1302 Bence hiç telaş etme burda sormuslardi bilmem nar düşük yapar diye fln günde en az bir nar yiyorum hiçbir sknti yok hatta iyi geliyor aynı şekil limon mesela çoğu zararlı ama bir bardak limon suyu içmekte yarar var herşeyden az az yiyilebilir ananas tek zararlı diye biliyorum onuda netten araştırdım buradaki biri de sormstu çok az yenilmesinde sknti yok ama canınız ne çekerse az az yiyebilirsiniz ilk gebeliginiz sanrm
Buket1302 br2023 evet ilk oldugundan korkuyorum endiseliyim cigkoftede cin tuzu kullaniliyormus o yuzden zararli diyor
br2023 Buket1302 Kendiniz evde yapın daha sağlıklı hem damak zevkinize göre yaparsnz eşiniz yoğursun erkekler daha güzel yapıyor 😃benmde canm çekti yarın yaptrym eşime 😁
Buket1302 br2023 yaa ben mi cektirdim canini 🙊 calisiyorum da ogle arasi yemek icin cekti canim birden bakalim olmazsa kendimiz yapicaz 😀
br2023 Buket1302 dışarıdan gelen hiçbir şeye güvenmiyorum canm ayran çekti mi sütü komşudan alır yoğurdu kendm mayalar yaparm yani bu sadece bir örnek aslnda geçen bir yerde gördüm canm çekti ama üşendim bosverdim siz burda diyince gene aklıma geldi 😋😋
ayisit 8 aydır hemen hemen ayda 1 defa da olsa yedim çok şükür bir şeyini görmedim sadece çok acılı yememeye çalış, tek kötü yanı bulgur ve acı buluşunca mide yanması yapıyor üzerine maden suyu içiyorum bir sıkıntı olmuyor 😂
Iremkoko Buket1302 etsiz yersen problem yok etli yersen tokoplazma die bi bakteri var o geciyo çiğ olan hiç bişeyi tüketmemek lazım mesela o bakteri mayonezdede var