Laren_lar Kızlarr, mide bulantısıyla nasıl başa çıkıyorsunuz, herşeyden tiksiniyorum, birşey yiyemiyorum, neler yaptınız bu süreçte?
Snsyda Laren_lar valla ilaç kullanmam ben doğal olmasını istiyorum kimyasal sokmam vücuduma diye kendimi yırtarken kendimi doktorun yazdığı prilamı günde 4 sefer alırken buldum. Evimde ki 1 bardak sudan dahi tiksinip komşuma gidiyordum su içmeye. Ev bile kokuyordu bana
Yasminnnnn Laren_lar Malesef ilaç kullanıyorum çünkü ilaç almadigim zaman gün içinde ne bişey yiyebiliyorum.nede su içebiliyorum dün ilaç almadım denemek için bugün yine aynı mide bulantısı var
Anonimoo Laren_lar ben hiç ilaç kullanmadım ama evde paket paket tuzlu krakerim oluyordu tuzlu olduğu için midemi rahatlatıyordu o şekilde geçirdim bulantı dönemini
Laren_lar Snsyda bende sizin gibi aynı durumdayım bebek daha 6 haftalık diye ilaçtan çekindim ama dayanamıyorum, hiç gücüm kalmadı yarın kontrolüm var ilaç yazar mı bilmem
Elifnare93 Snsyda Yasminnnnn ya ben aynı sizin gibiyim o kadar zor bişey ki bende prilamda işe yaramıyor neler yapıyorsunuz
sedef_kayakrts Snsyda ilaç çok fazla uyku yapıyor bende evde sersem tavuk gibi geziyorum sizin de öyle mi?
Laren_lar Yasminnnnn gerekiyorsa kullanacağız, sizede geçmiş olsun, bende her kokudan mahvolurum peki ilaçlar etki gösteriyor mu
Yasminnnnn Laren_lar Evet tabi ki rahatlatıyor akşam yatmadan önce bir tane içiyorum prilam sabah kalktigimda rahatım valla
Laren_lar Birşeyde yiyemiyorum, böyle olunca midemde boşluk kazınma hissi ve bulantı, tansiyon düşüklüğü yaşıyorum
Tugcesa Laren_lar gece yatmadan iki prilam aliyorum 6.haftamdan beri bana çok bı faydasi olmadı:( inşallah size olur. 11.haftaya geldim şimdi son bı kaç gündür çok şükür bulantı azaldı günde bı iki . Artık yemek yiyebiliyorum ama yinede o his geçmiyor inşallah ilk üç aydan sonra geçiyor diyolar ..Çok susuz kalır kötü olursanız serumda iyi geliyo toparlıyor
Yasminnnnn Elifnare93 Valla beni topalryan sadece ilaç oluyor iyi de geliyor ama mide bulantısına tuzlu yiyecekler de iyi gelebiliyor çubuk kraker falan ben tansiyondan kaynaklı tüketmiyorum tuzlu yiyecekler istersen bir dene ama yinede devam ederse yani ilaca rağmen geçmiyorsa doktoruna bir danış belki farklı bir ilaç önerebilir
Snsyda Elifnare93 prilam işe yaramıyorsa bir doz üstü ilaç var doktora söyledim ondan yazdırdım 😬 çok şükür ama bir tek onları kullandım. Çalışmasam belki prilamı alıp direk uyurdum sabretmeye çalışırdım.
myavocado Yasminnnnn tansiyon sebebi ile tuzlu kraker yiyemiyorsanız, kızarmış ekmek de iyi geliyor bulantıya mideyi bastırıyor deneyin isterseniz, ben bir süre onunla idare etmiştim 😊
Snsyda Elifnare93 canım bende yok yok her şey oluyordu 😅 ama sabret geçecek. Şuan 36.haftayım. Hemen hemen 20. Haftalardan sonra tamamen kayboldu. Uyuyabilirsen uyumaya çalış çok bir şeyle ilgilenme bu süreçte 🙏🏼
Elifnare93 Snsyda benim gibi biri daha yok yok tabir caizse artık iyi olabileceğime dair inancımı kaybettim 😂😂 bir kuzum daha var 28 aylık okulda olmadığı zamanlar işim zor
Snsyda Laren_lar 4 taneye kadar alabilirsin canım inşallah etki eder zofere geçmezsin 🙏🏼 dinlenmeye çalış