esows Mervee96 teşekkür ederim sizinde hayırlı olsunn 🥰 ben 4+5 te gitmiştim geçen hafta perşembe o zaman görünmemişti yarın tekrar gideceğim bakalım inşallah hepimiz sağlıkla görürüz 🥹
Mervee96 esows inşallah 🤲🏻🌸 bende acele etmek istemiyorum iyice kesinlessin diye iki hafta sonraya aldım randevu
dinciklim6 Eylulmeselesi daha erken benim 10. Hafta da başlamıştı mide bulantım falan da hiç olmamıştı hamile olduğunuzu hissetmeyebilirsiniz
bal_leo Eylulmeselesi canım 5+3 de keseyi gördüğünde beta hcg kacti. Ve beta hcg artisin 2 günde 1 iki katı mıydı . Benim 2 günde %60 artiyor 72 saatte birde iki katindan fazlaya denk geliyor. 5+3 de 1050 ile keseyi yolk sac ı gördük.
Eylulmeselesi bal_leo canım ben 5+3 de kan vermedim , ilk 4+4 de kan verdim 1600lerde sonrada 4+6 da 5300lerde çıktı iki katı çıkıyordu sonra kan vermedin testten 4 gün sonra doktora gittiğimde kese göründü yarında kalp atışı işin gideceğiz inşallah
2024annesi 5 haftalıkken hamileliğimi öğrendim. ben de de aynı sizdeki gibi belirtiler vardı, bir süre geçti ve asıl 7. haftadan sonra mide sıkıntılarım tam başladı. Endişelenmeyin.
Eylulmeselesi 2024annesi bugün hafif midem bulanmaya başladı gerçekten sonradan başlıyor henüz çok erkenmiş
aysegul1122 Eylulmeselesi benim de ilk başta sadece regl olacakmışım gibi ince bir sızı vardı kasıklarımda. 7. Haftanın başında minik minik bulantılarım başladı ilj başta psikolojik sandım ama sonra Allahtan belamı buldum ahhshcsl 14e girdik bugün ve tam 3 kilo verdim. Su içsem dahi kusuyorum. Tüm samimiyetimle söylüyorum inşallah belirtisiz geçirirsin ilk trimesterını.
Eylulmeselesi aysegul1122 inşallah son 2 gündür sabah bulantıları yaşıyorum birde midem gün içerisinde hafif hafif bulanıyor henüz hiç kusmadım , inşallah hep böyle devam eder . Çalışıyorum kusma durumu beni çok kaygılandırıyor rahat geçmesi için çok dua ettim🙈
Begboss Eylulmeselesi hiç dert etmeyin. 16 haftalık hamileyim en başından beri adet gecikmesi hariç hiçbir belirti yaşamadım. Başlangıçta bebekte mi sorun var acaba diye çok korkmuştum, ama sonra çocuğumun uslu olduğuna kanaat getirdim. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
akdmiremmm Eylulmeselesi çok normal iyi günlerin bile olabilir diyebilirim 6 haftanın sonuyla 7. Hafta başında başlıyor ben çok kötüydüm ilaç sayesinde yemek yiyorum diyebilirim
Eylulmeselesi Emosclb Haticeackgzzz akdmiremmm Yaşayıp göreceğiz bakalım bugün 6+3 olduk doktor 6+1 dedi . İnşallah hep böyle devam eder
Haticeackgzzz Eylulmeselesi ben 38+1 haftadayım halen kendimi hamile gibi hissetmiyorum herkes belirti gösterecek diye bir şey yok ben hiç bilmem hamile olduğumu bulandı aşerme falan olmaz asla
Emosclb Eylulmeselesi herkesin hamileği farklı sende bir problem yok daha iyi günlerin keyifle takıl 😂😍❤️
bal_leo Eylulmeselesi canım 6. Haftamdayım nohut rengi vajinal akintı lekem var dr normal dedi sence normal mi