Hanis İkinciye hamileyim ilk oğlumdan kalan kıyafetleri yıkamak için hurçtan çıkarttım bazı kıyafetlerde sarı lekeler var sirke karbonat yaptım yıkadım çıkmadı var mı bir çaresi kızlar
Esra_Omer_21 Hanis leke çıkarıcı deneyin bi istersenız bnde oğlumun kıyafetlerini kullanıcam benmkilerde hep sararmış inş geçerler
On-Fr-Tu Hanis kosla var toz kutuda pembe. Ben onunla çıkardım. Leğene toz kosla döküp sıcak su dökün. Bekletin. Sonra 1 saat sonra makineye atın. Benim oğlumdan kalan giysilerin lekeleri çıktı
ayoLNolduYine erdmdml yüksek derecede yikarsa kıyafet kalmaz ortada yanlız bebek kıyafetleri 30 ile yıkanır 40 da bile küçülme yapıyor bizim bazılarında
Esra_Omer_21 Hanis görümcem şu tarz yapar dı açık renklileri ıslatıp sonra bi kovada çamaşır sulu su yapar içinde bekletir sonra makinede yıkar lekeleri çıkartırdı bide öyle deneyin isterseniz
askileannesi3 Hanis ben leke çıkarıcı aldım kaynar suya tozu attım karıştırdım. 6 saat beklettim sonra bebek deterjanı ile yıkadım mis gibi oldu.
RabiaMihri E bebeğin leke çıkarıcı deterjanı var bende ilk çocuğumdan kalan kıyafetlerin tümünü öyle çıkardım, mutlaka deneyin
Gamzeramo Hanis ben kosla vanish leke cikarici kullandim cogu cikti bazilarida kaldı koslaya batirip cikardim