Busrakaya Merhaba kızlar Şeker yüklemesi için birkaç test istedi doktorum benden. ANnem ameliyat olduğu için onun yanına geldim. Acaba herhangi bir sağlık ocağı o testleri yapar mı? Eskiden kayıtlı olduğum sağlık ocağına gidicem evlendikten sonra değişmişti. Problem olurmu acaba bileniniz var mı? Şimdiden teşekkürler
Yildizim Busrakaya Eşim parmağını kesmişti pansuman için başka sağlık ocağına gitti pansuman bile yapmamışlardı kendi bağlı bulunduğunuz sağlık ocağına gidin demişti. Ama testler hakkında bilgim yok
Mir90 Busrakaya bızım buradakı saglık ocagı mısafır olarak kayıt acıyor canım Kan alırlarmı bılmıyorum ama muayene edıyor doktorlar sahıt oldum Ama açıl bır durum varsa kanda alırlar
Hayal-umut Busrakaya ben tetonoz asimin brini memleketimde sağlık ocağına vurdurmustum hiçbir sorun yapmamışlar
FulyaGrkn Busrakaya şehir farklıysa sorun olmuyor diye biliyorum misafir geldim dediğinizde yaparlar.
Busrakaya Hayal-umut benm tetenoz aşımı vurmamışlardı. Sayılı geliyor aşılarımız demişti. Ama bunu yaparlar gibime geliyor