Hazall23 Benim kızçem birgün kocaman oluyor birgün minicik 😂 22. Haftaya giriyoruz bu değişmedi. Merakla diğer haftaları bekliyorum 💃🏽💃🏽
Gkygz Hazall23 aynı şeyi düşünüyordum bugün. Herhalde çocuğun pozisyonuna ve yeme içme durumumuza göre değişiyor
bbusraa-11 Hazall23 36 haftalığım beni 5 6 aylık zannediyolar ama ben öyle hissetmiyorum 😅😅 iç karnım daha geniş olduğu için öyle benimki karnı büyük olanların veya hemen belli olanlar iç karınları geniş olmuyor
Hazall23 asell13 ay bir büyüyor bir küçülüyor. İçeride hangi şekillere giriyor merak ediyorum doğrusu. Detaylı da çapraz duruyordu çünkü 😂😂
Hazall23 bbusraa-11 benimdeözellikle sabahları minicik oluyor. Tabi en doğru hali sabah oluyor. Ama akşama doğru yeme içme vs büyüyor 😂
annelik_4 Hazall23 benimde göbeğimi gören hamile değilisin Diyor evde ince giyinince belli olan göbek dışarda kapandığım için kayboluyor bizde 22 haftalığız ama anneme çekmişim anneminde büyük olmazmis aman boşver küçük olsun bende böyle olmasını isterdim😃
Hazall23 annelik_4 Tabikii avantajı çok büyük ama ilk gebelik ya orada bir bebiş olduğu belli olsun istiyorum 😂😍
Feyzsali 31+3 haftalık olduk anca dışarıdan dikkat çekmeye başladı kapalı olduğum için bol kiyafetlerde hic belli değildi geçen ilk defa minibuste yer verdiler sevindim artık belli oluyor diye 😅
Hazall23 Feyzsali avmlere girerken xraya girmemek için bazen montumun önünü açıyorum sormasınlar diye ama yine soruyorlar 😂😂
asell13 Hazall23 şeklinden değilde gaz oluyodur muhtemelen yediklerinden şişip geri iniyodur karnın bebek küçülüp büyümez çünkü 😅😅
yeschef-13 Hazall23 Evet ilk hem karnım çok erken çıktı hemde kocaman şansıma benim hamilelik böyleymiş demek 😂
Hazall23 amayinedeiyiilerledim sonlara doğru burada buluşalım yine hahaa son halimizi merak ediyorum 😂
Hazall23 asell13 duruş pozisyonundan kaynaklı değişebiliyor. Detaylıda ki halini bir görseydiniz gülmekten yerlere yatardınız 😂 bacaklar dümdüz kendini esnetmiş çaprak duruyor hahahaahha