sevil87 Bugun cinsiyetini öğrendik prensesim olacakmış,Bizim kız utanmadı gösterdi :) kız diye hissetmiştim Doktora Değişir mi cinsiyeti dedim kesin kız dedi .Sağlıkla sıhhatle gelsin Allah isteyen herkese nasip etsin
Minikpanda sevil87 gözün aydin canm rabbim Gonlune gore vermiş saglikla kucagina alirsin insallah hayirli olsun ❤️🦋
hunilimom sevil87 bende az önce öğrendim benim kızda açmış bacaklari göstermisti🤣 hayırlı olsun canım
sibelardam sevil87 bende 16+1 de doktor kız demişti kesin demişti ama detaylıyı bekliycem alışveriş için.Sen yaptırdın mı istanbulda mısın ?
sevil87 sibelardam 20.haftada detayıyla gideceğim ,uyguna bireyler düşerse almayı düşünüyorum kıyafet vs.istanbuldayım anadolu yakası
sibelardam sevil87 ocaktan sonra da fiyatlar artabilir zaten randevuda kolay kolay bulunmuyomuş ben daha 19+0 dayım mecbur yılbaşından sonraya kalıyo 20. Hafta 😏😏
Smyyglgn54 sevil87 muhtesem bir duygu😍bende prensesimi bekliyorum. Rabbim saglikla kucaklarimiza almayı nasip etsin inşaAllah☺☺
DuyguSenturk Ay darısı benim başıma insallah bakalım bizimki ne olacak bizde tam 12 haftalığız çarşamba ikili testimiz var doktor bacaklarını açarsa bakarız dedi🤭