kezbanatalayy ketojenik besleniyorum ekmek pirinç makarna un şeker hamur işleri yağlı yicekler herşeyden uzak duruyorum örnegin sabah kahvaltısı 3 kaşık yulaf 4 5 kaşık yoğurt 2 kayısı 10 badem istedigim meyve genelde yeşil elma tercihim 5 tane kuru dut biraz tarçın yapıp yiyorum ara öğün 2 kepekli grisin 1 bardak ayran öğlen 3 veya 4 kaşık sade bulgur yanına 4 5 köfte yoğurt soda Ara öğün türk kahvesi 2 parça bitter çikolata akşam salata tavuk parçaları ara öğünde kefir veya süt yapıyorum bu şekilde benim hiç tatlıyla aram yoktu oldum olası pek sevmem hamileliğimin başından beri deli gibi turşu yerken 24. Haftadan bi anda tatlı istegim geldi şuan tatlının içinde yüzmek istiyorum 🤦🏼♀️ 25. Haftadan itibarende 59 ile hamile kaldım şuan 68 kiloyum boğazımı tutmazsam bebek bi 5 kilo bende heralde bi 80 ile doğuma girerim🥲
Not : Benim gibi meyveyi çok tüketmeyin yemek yerine meyve tercih ediyodum bolca şeker ister istemez bebeğin suyunu arttırıyo bilginiz olsun özellikle portakal suyundan vs uzak durun 😁