tuba9 kızlar izmirde yaşayıp hangi özel hastanelere gidiyosunuz ya da önereceğiniz güzel bir hastane var mı? 🤨☺️
aylinscurlygorg tuba9 can hastanesi Mehmet Bal’a gidiyorum çok memnunum 5 yıldır rutin takibindeyim artık gebelik takibi yapıyoruz tavsiye ederim 🥰
nilayolcay tuba9 Can Hastanesi Özden Varol’a gidiyorum kendisinden çok memnunum tavsiye ederim 🤗 Mehmet Bal’da eşimin kuzeni doğum yapmıştı çok memnun kalmıştı 😅
Nurmert tuba9 hastane olarak değil doktor olarak önerebilirim size İzmir’de ondan iyisinin olduğunu sanmıyorum perinatolog aynı zamanda Doç Dr Barış Büke, Alsancakta kliniği var
tuba9 aylinscurlygorg bir araştırmasını yapayım, tavsiye için teşekkür ederim ☺️ aslında doktorum var, kendisini çokta seviyorum ama hastaneyi sevemedim bir türlü o yüzden biraz da siz değerli hemcinslerime sorayım dedim 💗
tuba9 nilayolcay Can hastanesini araştırmaya başlayacağım şimdi, izmirde tam olarak nerde peki bu hastane😂
tuba9 Nurmert tavsiye için çok teşekkür ederim ama erkek doktor tercih edemiyorum yani fazla kasıyorum kendimi 🤨😂