baharmom35 Aabbccc ben tam 20. Günde transfer oldum öncesinde iğne 1 hafta önce progestan iğne ve adetten hemen sonra estrofem hap kullandım
YesimAykut Aabbccc kendim tüp bebek yaptırmadım ama arkadaşlarımdan 2 kişi yaptırdı onların öyle oldu 5.gün embriyosu
YesimAykut Aabbccc çoook kullanıyor, oksapar kullandı, progesteron içeren iğne kullandı, estrofem, progestan fitil falan da kullandı
anneolmak_icin Aabbccc üç kere tüp bebek denedik her doktorun tedavi süreci farklı hiç korkma şimdi sadece bir tane iğne kullanıyorum transferden öncede sonrada bir tane iğne sakın stres olma benim iğne fobim vardı iş başa gelince hepsi geçiyor 🥲 transfer adet başlangıcından iki hafta sonra oluyor genelde
Aabbccc anneolmak_icin ah canım iğne fobim benimde var kalçadan özellikle benim doktorum kalçadan progestan veriyor bı de pruluton onlar agirmis korkuyorum
anneolmak_icin Aabbccc ilk iki tüp bebeğim çok zor geçti biri tuttu kalbi durdu 8 haftalıkken Allah korusun kendimi kanser hastası gibi hissediyordum yemin ediyorum günde 8 hap üç iğne kullanıyordum serumlar vitaminler üç senem çöp olmuştu memorial hastanesinde sorunu sadece bana odaklamıştı doktorum daha sonra eşimle iş nedeniyle başka bir şehire gittik orada normal bi doktora gitti eşimin sperm testini sordu biz 8 yıllık evliyiz bu arada her yıl her doktor ister sayısı güzel der geçiştirirlerdi bende pko var hep benim üstümde duruyorlardı bize doktor sperm sayısı değil sperm DNA hasar testi yaptırın dedi belki bebekler o yüzden tutmadı belki o yüzden düştü diye biz yaptırdık maalesef hasar çok kötüymüş .. hemen iptal ettik 4 embriyoyu çünkü tutmama ihtimali var sonra bahçeciye başladık eşim çok iyi bir üroloji ile yola devam etti hasarı düzelttik sigarayı bıraktı genetikli embriyo transferi oldum ve doktorum bana sadece vitamin ve düşük önleyici iğne verdi şimdi sonuç bekliyoruz bakalım sonuçu 🥲çokk ilaçlar mı az ilaçlar yapan mı bilemem ama bazı doktorlar çok ezbere yapıyorlar benim her şehirde bi doktora gitmişliğim vardır maddi manevi çok yıprandık
Aabbccc anneolmak_icin baya zorlu süreclerden gecmissiniz canım ya inşallah sonucu çok güzel olur 8 yıllık bekleyişinizin karşılığını bebisle alırsınız bende de pcos var bakalım nasıl ilerleyeck benim sürecimde ilk tüp bebek denemem 🙂