Tenzile2012 Gece 4 gibi hafif sancı gelmeye başladı 7 de çok az nişanım geldi hala hafif ağrım var ne yapmam gerekiyor beklemeli miyim düzenli olmasını yoksa hastaneye gitmem gerekiyor mu
Sekara Tenzile2012 bekleyebildiğin kadar bekle canım hastane insanı strese sokuyor. Düzenli olarak 5-10 dakikaya düşene kadar sancıları in bekle bence
Eslemim34 Tenzile2012 Nişandan bi kaç hafta sonra da doğum yapan var bi kaç saat sonra da. Siz sancınızı takip edin eğer düzenli ve şiddetliyse hastahaneye gidersiniz. Evde sancı çekmeniz daha iyi hastahaneye dakikalar azaldığı zamanlar gidin.
Elfkzlky Tenzile2012 bana nisan ve su gelirse beklemeden hastaneye gel demisti doktorum. Ben nisan ve suyun geldiginde evde durma taraftari degilim cunku onlardan sonra doktor takibi altinda bulunmak daha saglikli diye dusunuyorum. Tabi nisan suya gire daha masum. Bence sen yine de gidip bi gorun canim. Saglikla al kucagina 🤲🏻🌸
Tatar59 Nişan önemli değil sancı önemli. Eğer hala düzenli bir sancım olduğunu hossediyorsan güzel enerji veren yiyecek ve içecekler eşliğinde bebeği kanala yönlendiren egzersizlere başlayın. Mümkün olduğunca hareketli olun.