Ugurer7140 Kizlar 34 haftadayiz bu ara biraz porsiyonlarimi azalttm hatta ara ogunlerimi kaldrdim bebegm icin ne yesem kilo alir bu haftadan snra zayf dgsun istemiyorm ozellikle yaptgnz bisey varmi
Pinkyy Ugurer7140 canım bende dikkat ediyorum bu konuya,doktorumda aşırı hassas,çok okudum burda da genelde kaşar,süt,yumurta,yoğurt,muz,badem,ceviz,kefir vs diye biliyorum,ara öğün olarak ben bunları kullanıyorum
Handanby Ugurer7140 balık hapı verdi bana doktor bebek 1 hafta geriydi şükür 1 hafta kullandım farkı kapattı.günlük tükkettiğim şeyler süt,ceviz,muz,tahin pekmez,2yumurta,bide protein ağırlıklı besleneceksin dedi,her akşam yemeğine köfte et yaptım.bugün kontrolumüz var 26.haftadayım bakalım büyğmüş mü
Dyg34 Ugurer7140 sen ögünleri kaldırırsan nasıl alıcak mantıken canım sen ögünlerine devam et ama o ana ve ara ögünlerini sağlıklı atıştırmalık yaparsan sen kilo almazsın bebek alır onu istiyorsun sanırım gerci son ay annede alıyor ne yaparsa yapsın ben de 35 hft yakınız gecen doktora bi gebe hanımefendi sorarken duydum bebekte gelisim geriligi varmıs oda duzenli kahvaltı yaparsan ara ögünlerini atlama kuruyemiş bol yogurt kahvaltı asla atlama meyve agırlık ver toplarız dedi doktordan dinledim ayrıca kaşar peynir yeşil mercimek yemegi süt et bunlar kilo yaparmış
Mervekaya KlncA annenin fazla kilo almasi iyi degil. Doktorlar önermiyorlar. O yüzden azaltmistir arkadas muhtemelen
Ugurer7140 KlncA canm istem disi bise mide yanmam ck fazla ve dislerim ck kotu istesemde yiyemiyrm butun dolgularm dustu dslerim kirildi
SedaYldrm Muz ,kaşar,peyniri,süt, yumurta,pekmez,yoğurt birde kuru yemişler aldırıyor diye duymuştum bende deniyorum bakalım 24 cü haftdan beri şuan 31 haftadayız henüz gitmedim doktora inş benim gibi bebeğimde almıştır kilo ☺️çünkü ben 15 kilo aldım şimdiden😀🤦🏻♀️
KlncA Mervekaya biliyorum tabiki ama öğün azaltıp aç kalarak sağlıklı beslenemeyiz özellikle gebelik döneminde
Ugurer7140 Mervekaya bn kndm evet kilo aldm ama dktrm hc kzmadi cnku ckkk zayf hamile kalmstm dis agrisi ve mide yanmasndan azaltmak zrnda kaldm
Ugurer7140 Dyg34 canm istem disi kaldrdm ogunleri mide yanmam ck fazla ve dslerim berbat drmda dlgularm dustu dislerim kirildi istesemde zten yiyemiyrm ki en azndan kilo yapcak syler zorda olsa mcbr yicem
Dyg34 Ugurer7140 canım işte zorda olsa ara ögün yap yiyeniyorsan mesela bir ara ögün süt iç muz dişlerini acıtıyorsa pure yap az bal sık bi ara ögün onu ye meyveyi bir porsiyon suyunu sık iç bunlar aldıran seyler ve böyle yaparsanda dişlerinde zorlanmaz ay çok zor allah yardım etsin bu arada bebekte gelişimle alakalı bir sıkıntı yoksa ben yemiyorum çok fazla almıcak diye düsünme haftasıyla uyumluysa böyle beslen o alır bende baştan beri iştahsızım ama sağlıklı beslenmeye çalısıyorum çok sukur uyumlu sitres yapma yani sen ne yesen o emicek faydasını zaten
Ugurer7140 Ben en bastan beri zten cviz badem sut muz bal balik et pekmez yogurt hep bnlarla beslendm esimde sagolsn hep ozen gsterr yememe ama artk sn zamnlarda dis agrilarm fazlalasti mide yanmam fazlalsti o yuzden aksıyo ögünler ne yapsam mide yanmam gcmiyo 😪😪
Hbsanneoluyo Ugurer7140 cnm benim bebeğim 2 hafta içinde 500gram almış üstelik ben hiç almadım 2 hafta boyunca muz yedim her gün bide ayranı çok içtim Ama muzu bıraktım çünkü biraz fazla kilo almış🙈
merve96_alya19 Kilosu hep bir hafta geriydi imom omega 3 ve b12 kullanmaya başladım en son 2 haft şimdi de bir hafta önden gidiyor kilosu 😃
HaticeGkta Ugurer7140 ben her gün muz süt ceviz badem yedim arada kaşar peyniri tükettim bebeğim 37+6 da doğdu 3530 g
Zeynepmeyra Ugurer7140 kuruyemiş süt peynir özellikle kaşar pekmez muz yumurta. Az az da olsa yemenin mutlaka faydası olacaktır ama önemli olan sağlıklı olmasi kilodan ziyade
Pakizee Son 3 aya girildiğinde günde 500 ml süt tükettiğinde bebeğin gelişimi hızlanıyor bebeğin anneden çektiği kalsiyumu karşılamış oluyorsun ve hızlı kilo alıyor bebekte