Kader_pinar Merhaba güzel anneler 32 haftalık hamileyim çok gazım var çok sıklıkla gaz çıkartmak zorunda kalıyorum bebeğim de doğduktan sonra gazlı bir bebek olur mu kolik bir bebek olmasından korkuyorum 😦 tecrübeli annelerim yanıtlarsanız memnun kalırım
tgba-17 Kader_pinar bende aynıydım ikinci hamileliğim aynıyım ilk çocuğumda gazlı büyüdü ikinci bebeğimde öyle okur diye düşünüyorum inşallah olmasınlar gene ama durum bu
Hilalaktscbk Kader_pinar Çıkarabiliyorsan ne mutlu 🥲 ben hamileliğimin başından beri probiyotik ilaç kullanıyorum. İlk 3 ay bebeğimi zar zor gördüm ultrasonda resmen. Ben de çok düşünüyorum bebeğim de doğduğunda bu derdi çeker mi diye 😔
Tatar59 Yok kız bebekle ne alakası var. Çıkar gitsin ben de valla gelince salıyorum direkt. Hele bı ara öyle çoktu ki şoka girmiştim bı insam bu kadar çok gaz çıkarır mı ya diye 😅 Şuan normale döndü şükür
Hilalaktscbk Tatar59 Kendiliğinden mi normale döndü ya 🥲 bende sancı falan olmuyordu ama doktorum önünü alamazsak bebek büyüdükçe sana çok eziyet olacak demişti. Önünü alamadık galiba 33+0 olduk ve 2 gecedir resmen gaz sancısından uyuyamıyorum. Herhangi bir şey denedin mi? 😭
Tatar59 Hilalaktscbk yok benim çok yokmuş heralde düzeldi kendisi. 2 3 Kuru kayısı suda bekletin geceden. Sabah hem kayısıları yiyin hem suyunu için. İyi geliyor o
Hilalaktscbk Tatar59 Kuru yaş her şeyleri denedim bazen rahatlama geliyor bazen böyle 2 gün falan tık yok. Meyve kuruları da yasaklandı şekerim çıkınca 🥲
Hilalaktscbk Tatar59 Kimyonu çok önceden baktım gebelikte sakıncalı çaylardan. Çoğu gitti azı kaldı ya 33+0 olduk bakalım doğumdan sonra gazmana dönmezsem iyidir 😂