KadersizMelek Şuan nst bağlandım 3.sezeryan olacak dualarınızı esirgemeyin, sağ salim sağlıklıca kavuşalım hepimiz inşallah❤ bende herkese dua edeceğim. , korkuyorum 😢
nb- KadersizMelek sağlıkla kolaylıkla kucağına al inşallah 😇 sancın mı geldi acaba bu saatte nstye bağladılsr yoksa planlı mıydı dünden mi yatmıştın ?
H1tce2 KadersizMelek Rabbim sağlıkla hayırla sorunsuz sıkıntısız kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sizide bebeğinizi darda koymasın Rabbim 🤲 darısı bize olur hayırlısıyla inşallah
Busra_27_34_ KadersizMelek korkma Allah’ın izniyle sağ salim kucağına alacaksın mis kokusunu içine çekeceksin dünyaları kucağına verecekler herşey çok güzel olacak inan sadece biraz sabır ve heyecan yapma lütfen 🤲🥰Allah’ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin sanada acılarını hissetmeme gücü 🤲🥰🥰😊
Anneelikk KadersizMelek Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alır sağlıkla çıkarsınız inşallah
KadersizMelek nb- planlıydı canım erken gel dediler geldim sancım yok tamamen rutin kontrol amaçlı bağlandı, çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah hep beraber sağlıkla kavuşalım 🤲🌸❤
KadersizMelek Busra_27_34_ elimde değil ki canım insan stres yapıyor ister istemez duaların için Allah razı olsun 🌸😘
Uydurbisey KadersizMelek Allah kolaylık versin hayırlısı ile ve kolaylıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah ❤️
KadersizMelek Çok şükür doğum yaptım ilk yürüyüşe de kalktım hamdolsun biraz ağrılarım var gayet normal iğne yaptılar zaten Rabbim sizi de kurtarsın ve sağlıkla kavuştursun inşallah canlar 🌸