Elfthh ben evlendim ilk ay adet olmadım ilk defa adet düzensiz olmuştu dedim kesin hamileyim ama test yaptım yoktu doktora gittim polikistik över dedi zayıfla dedi 3 yol gitmediğim doktor kalmadı hepsi zayıfla PCOs dedi 3 yılın sonunda diyetisyene gittim zayıfladım adetlerim düzelmişti tekrardan 3. Ayda adet geçikince idrar teati yaptım çift çizgi hatta ardıardına 5 tane test yaptım inanamadım pazar günü sabahıydı eşim uyuyordu ilk ona söylemedim ama içim içimi yiyordu hemen sipariş verdim hepsi burada trenduol falan zıbın yaptırdım üstü yazılı babayım hazır mısın ben geliyorum yazılı biberon seti aldım kargo bekledim 3 gün daha eşimin haberi yok bi akşam eşim mutfakta yemek yaparken bende gizlice salon masasına süprizimi hazırlıyorum eşim de bendeki telaşı fark etmiş bi korku salmış içine Allah allah önemli bi gün mü ben neyi unuttum diye düşünüyormuş. Sonra eşim yemeği dinlenmeye aldı bende içerden seslendim geldi masayı mumları hediyeleri gördü bi dondu kaldı tepkisizdi sanki 3 yıldır çocuk hasreti çeken biz değiliz gibi sonra söyledim mutlu olduk dedim kan testi vermemiz gerek acile gittik kan testi verdik ertesi sabahla ultrason İçin doktora gittik doktor morali bozdu ama sonraki gittiğimiz doktor iyiydi şimdi bebeğim bir buçuk yaşında . İkinci de pek bi süpriz olmadı zaten bana da süpriz olmuştu korunuyordum oldu onu direkt söyledim hamileyim kan testi vermeye gidelim dedi ama ikinci de daha çok sevinmişti . Gözleri Işıl Işıl oldu. Çıkıp sokağa bağırmak istiyorum demişti. Şimdi 4,5 aylık hamileyim kızımız olacak bugün öğrendik. Haziran da inşallah Allah’ın izni ile