_Feslegennn__34 Bu tahlili ilk defa duydum ve görüyorum ne hormonu bu seks hormonu diye bi hormonda istemiş doktorum ve böyle kırmızı cikmiş çocuk istedıgım için gittım ve bu testı de istemiş bilen var mi ve sonuçlar nasıl sizce hanımlar 🤦🏻♀️
Gls09 _Feslegennn__34 okurken yanlış mı diye duraksadım ama doğru okumuşum 😅 ilk defa görüyorum internetten araştırdınız mı ne için isteniyor acaba
Talyaninannesi _Feslegennn__34 Hahah ismi çok iyimiş. Sex ingilizcede cinsiyet demek, genelde çevirilerde böyle oluyor. Cinsiyet hormonları demek istiyor bence, östrojen gibi ama bir doktora danışmak lazım tabi. Fikir yürütüyorum. Yine de ismini çok sevdim 😂
kubrakta _Feslegennn__34 bu aslında bir bağlayıcı protein kadın ve erkeklerin ürettiği östrojen ve testesterona bakmak için kullanılır. Genelde hocalar hormon testi istediğinde istiyor düşüklüğü yüksekliği diğer parametrelerde göz önünde bulundurularak doktorun sana açıklama yapar 🌸
MorKelebek54 _Feslegennn__34 ust komsum ebe saglik ocaginda saat gec olmasaydi ona yazicaktim ama gec olunca soramiykrum merak ettim bende 😂
_Feslegennn__34 Talyaninannesi Allah seni ne yapmasın ilk akla gelen sex evet ama ne alaka onu anlamadım bunu o kadar hastaneye gittım hiç görmedim nedır neyin nesidir merak ettim 😅
Talyaninannesi _Feslegennn__34 Valla ben de merak ettim, bilen olursa yazsın da öğrenelim. 😂. İnsülin direncin falan var mı canım?
nurcan355 _Feslegennn__34 sex hormonu mu yaziyor orda yoksa gozlerimmi beni yaniltiyor gecenin 4 ünde
kubrakta _Feslegennn__34 muhtemelen hormonun güzel salgılanıyor mu salgılanmıyor mu bakmak için istemiştir