nergisog mrshavva cd ve görüntü veriyorlar mı ? Hangi doktora gidiyorsunuz ve ne kadar süre önce randevu almak gerekir
mrshavva Kontrol süresi içinde yaptırmıştım 198 TL arkadaşım yaptırdı bi kaç hafta önce 250 TL’ye yaptırmış
sevil87 mrshavva umut nasıl güzel ayrıntılı baktı mı bende orada yaptırmayı düşünüyorum perinatolog bakıyor değil mi
mrshavva sevil87 evet Fatih bey bakıyor ben memnun kaldım arkadaşım da çok memnun kalmış öyle baştan savma falan yapmıyor yarım saat 45 dakika kadar sürüyor memnun kalırsınız kesin sizde
mrshavva nergisog CD vermiyorlar renkli görüntü veriyorlar 37. haftamdayım başından beri bu hastaneye gidiyorum ultrasonu çeken doktorun adı Fatih bey soyadını bilmiyorum inanın randevusuz gidebilirsiniz randevusuz çalışıyor çünkü hafta içi sakin oluyor ama hafta sonu kalabalık oluyormuş kadın doğum doktorum da Fatih Birol
sevil87 mrshavva evet biliyorum :) umut hastanesinin sitesine girdiğimde ikili test detaylıyı çeken fatih bey bölümü radyoloji yazıyor aslında bunu perintologa yaptırmamız gerekmiyor mu
mrshavva sevil87 ama bildiğim kadarıyla uzmanlık okuyorlar ekstradan bir isim yazmamışlar düz mantık radyoloji
Neslish8 eoa merhaba 😊cd de veriyor , detaylı da anlatıyor, çok beyfendi bi doktor, aklındaki herşeyi sorabilirsin rahatça, temiz kalpli bi kızınız olucak dedi bize 😍🙏🏼
eoa Neslish8 cok tesekur ederim.bilginizden dolayi benim.kendi doktorum yönlendirdi 20 .haftaya gircem haftaya gitcem