Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba🫶🏼 bu benim 3. Doğumum. İlk doğumumu Hacettepe de oldu tansiyondan dolayi. Hastanede yatarken sancımın gelmesiyle başladı 15 saat sürdü. Tabi bu ilk adet ağrısıyla başlıyor ve sonrasında siddeti artıyor tabi
İkinci doğumum ise Bilkent şehir hastasinda şu gelişiyle ve açıklık olması sebebiyle suni sancıyla. İki saatte oldu. Üçüncü doğumum ise etlik şehir hastanesinde Oldu
38 +4 de sabah saat 10 da nişanım geldi pembemsi sümüksü bir akıntı önceki gün evde squat ve hareket yaptım Öğlen bire kadar evde oyalandım dayanamadım. Hasateneye gidelim dedim ve 2 cm açıklık. Ara ara reğl ağrısı ve çocuk toplanması dedikleri kasılma oldu doktor burda bekleme yürüyüş yap deyince hastanenin içinde volta attım. Gittim bir yemek yedim . Saat 6 da geri geldim yani toplamda 4 saat dolaşmış oldum geldim muane olduk ve açıklık 5 cm. Bebek yukarda deyip sürekli squat yaptırdılar bana. Ve 9 u beş gece. Bebeğımı kucağıma aldım 🥰🥰🥰
Ultrasondan kilosu düsüktü bu arada
Suni sancı vermedikleri için çok mutlu oldum kendi sancın sana nefes aldırıyor. Ama suni sancı öyle değil . Gelelim hastane için merak edilenlere
Vala doktorlar ebeler çok ilgili. Türk hastaya hasret kaldık dediler Odalar çok temiz. Hastane temiz. Sancıyı odada çekiyorsun odada doğum yapıyorsun herseyin normalse. Seni yukardaki odaya alıyorlar Odada banyo tuvalet var. Valahi ben çok beğendim. Odaya kim ğelmek isterse eşiniz mi refakatçı olacak o ğelio. Ya da anneniz mi refakatçı olacak o geliyor. Odalar iki kişilik Yani o da sıkıntı değil inanın Ben ıkınımadım o. Acıyla ıkınmak çok zor oldu benim için o yüzden dikişim var. Aman çok da önemli değil ya 😂😂 bu arada ben spiralle hamile kaldım. Allahtan bsey çıkmazsa ben. Tüplerimi. Bağlatmak istiyorum. Çünkü hemen hamile kalıyorum 3 tane çocuk bize yeter Allah onlara sağlık sıhhat versin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Benim yorgunluktan mi yoksa stresten mi ıkınanamamaktan mi bilmiyorum biraz doğum anında tansiyonum çıktı ve doğumdan sonra ateşim oldu bu şekilde oldu yani. Sorularınıza elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım 🥰