teacher-mom21 Postlar da asla acil olmayan olaylara neden acil yazılıyor yakında imdat yazanlar olur mu? :) ve bazı sorular cidden neden bu kadar saçma
Pamuk teacher-mom21 Aslında kurallr gereği yasak biz düzenliyoruz. Fakat bana da acayip geliyor.Acil isim önerisi sanki hoca kulağına söyleyecek bekliyor😂 Hele acil cinsiyet😅
amayinedeiyiilerledim teacher-mom21 acil servislerin dolu olmasının bi yansıması. Her şey acil mübarek.. Hatta çook acil😏
Adenala teacher-mom21 Offff cidden yani acil yazıyor girip bakıyorum 7 8 haftalık bebek ultrasonu cinsiyet ne kızlar söyleyin falan Acillllll çiğ köfte yiyebilirmiyim Acillllll cips yiyebilir miyim Acil olan ne acaba
Ayssedmn teacher-mom21 Bu soruda saçma 😄 Herkes’in hormonlar havada birbirine çarpıyor takılmayın ufak tefek şeylere
Naciyemutlu Acil ‼️ nasıl uyurum help yani artık bi sürü çaresizlik nidası atıyorum uyumak istiyorum 😂😂😂saçma değildir umarım 🤭not:biliyorum saçma
tunasmom teacher-mom21 Bazen gerçekten acil yazıyor bakıyorsun acillik hiçbir şey yok o postlara acilse acile gidin yazasım geliyor 👀