beyhan3678 Kaktuscekirdegi Ben Henüz almadım ama araştırma içerisindeyim Buradan da takip ediyorum Bu markayı çok öneren oldu bunu alcam takipte ediyorum annem hediye alcak sen beğen dedi ilk torun 🤭
Kaktuscekirdegi beyhan3678 ayy bizimkilerde öyle dedi ilk torun olunca farklı oluyooorr🫠 bende bu markayı çok duyuyorum galiba bundan sipariş edicem💌
_ruzgarege Bende dona olanını aldım ama çocukum benimle uyumayı daha çok seviyor beş gün anca yatmıştır içinde 😅
Kaktuscekirdegi beyhan3678 eveeeettt🥺 normalde kendim için alışveriş yapmayı çok seven biriydim hamile kaldığımdan beri kendim dışında birine bişey almak için deliriyorum analık deliliiikk🥹🐣🫠🤭🥰🌸🩵
bbaby44 Minigiim-vebenn52 bende onu aldim içine yatak almadik daha acaba onub ölçüsü ne olmali bilyormusunuz
Minigiim-vebenn52 bbaby44 biz içine kendimiz yaptık yatağı ama 70110 alabilirsiniz yatak iç ebatı 70110 bide gelen süngeri ölçün onun ölçüsünde alın
Kaktuscekirdegi bbaby44 oluyor araştırdım anne yanı olma özelliği var yanı açılıyor yatağa da sabitleniyor🌸
Kaktuscekirdegi bbaby44 https://www.elelebaby.com/elele-bonte-luks-oyun-parki-park-yatak-70x120-cm-gri-siyah