Meryeminannesi20 Tugba_ylcn doktorum banada mide ilacı vermişti hiç bi işe yaramadı soğuk süt için anına kesmişti mide bulantısını ve yanmasını
Blackkcat Tugba_ylcn felaket çekiyorum bu haftalarda 32yim,bence çarrsi yok o ilaçları bile içerken yakıyor içimi dışıma burnum acıyor artık,kabuklu ayva yemeği deneyin ben her duyduğumu yaptım o rahatlattı sanki ya da öyle zannettim
Vildan01 Ben en başından beri bu sıkıntıyı çekiyorum. Mide koruyucu kullanıyorum. İsmi razogen. Sabahları aç karnına alıyorum o kadar rahatım ki. Kullanabilirsiniz. Memnun kalırsanız duanıza talibim. Doğumuma az kaldı 😘
Tugba_ylcn Vildan01 umarım sağlıkla kolaylıkla kucağıniza alırsiniz darısı da bizim gibi hala vakti olanlara 🥰
Senzinc Tugba_ylcn valla benmde öyle bi yanıyoki anlatamam ya son haftalardaym biraz azaldı gibi ama şalgam suyu özellikle elma cok iyi geliyo gaviscon falan asla geçirmedi
H1tce2 Tugba_ylcn bi avuç badem çok çabuk geçiriyor bende süt yoğurt meyve gibi şeyler daha kötü yapıyordu biri tavsiye etmişti denedim çok güzel faydasını gördüm açıkçası belki sizde de faydası olur
Linatkgl Tugba_ylcn kaç haftalıksın ben 7 aydan beri öyleyim 9 oldum hala aynı hiç fayda görmedim doktor ilaç bile yazdı geçmiyor ama gece asla bişey yemem aç kalmiyim diyede her gece soğuk kefir içiyorum tok tutuyor beni iyide geliyor
Bsrrgl Tugba_ylcn Yani doğal bir çözüm bulamadım ensem dahil aşağıdan yukarıya deli gibi yanıyor. Herzaman hemde gece gündüz yok. Gaviskon içiyorum bol bol.
Bsrrgl Tugba_ylcn ilk hamilelikte de böyleydi. Sol tarafa yatınca daha sakin oluyor. O yüzden sağ tarafa dönmeye hasret kalmıştım. Uyku içinde fark etmeden dönsem hemen deli gibi yanma sırtımı kaplıyor uyanıyorum. 😞😓doğumdan sonra geçti .
Tugba_ylcn MF0127 yaa herkes bişey söyledi bugün bunları da denicem fayda etmezse dua etmekten başka çare yok🥹😢😌