Seda_nur4760 Kızlar benim ilk hamileliğim bu nişan gelme durumunu merak ediyorum 💭 Doğumdan ne kadar önce geliyor su dan önce mi geliyor yada nasıl oluyor illa nişanın mı önce gelmesi lazım doğumun yaklaştığını anlamak için
Waffleveliyaninannesi Seda_nur4760 bende 35+1 imm 🙋🏼♀️ nişan su vs herkesin hamileliği farklı olduğu gibi doğum belirtileri de farklıdır. Kimisinde nişan gelir su gelmez kimisinde tam tersi kimisinde hiçbiri gelmeyebilir. Yani illa bunlardan biri olacak diye bir şey yok. Nişanı da pembemsi gelen var beyaz gelen var yoğunluğundan anlaşılıyor zaten. Bakalım bizde neler olacak ben de beklemedeyim 😄
MF0127 Seda_nur4760 bende ikisi aynı anda geldi ve o gün doğurdum herkeste farklı yani kiminde 1 hafta 10 gün önce geliyor kiminde benim gibi doğum olacağın gün
Seda_nur4760 Waffleveliyaninannesi bu gece 3 defadır ara ara sankı iğne batar gibi bıçak keser gibi şeyler oluyor karın altımda bilemedim valla noluyor 🤷♀️
Waffleveliyaninannesi Seda_nur4760 doktor nasıl istiyorsun dediğinde normal demiştim ama tabi belli değil 37-38 gibi çatı muayenesinde anlaşılacak umarım normal doğurabilirim 🙏🏻
N777 Bende 35+4 oldum heyecanla bekliyorum nasıl bir deneyim olacak çok merak ediyorum 37. Haftada doktorum çatı muayenesi yapacak normal mi sezaryan mı olacak diye