MeltemmK41 Kizlar 2.gebeligim.15+5 teyim ama hala hareketlerini hala hissetmiyorum 2. Olmasina ragmen sabırsızlanıyorum cinsiyeti kiz dedi doktor kizlarda böyle nebilim ben oğlumda böyle degildi sanki daha gec hissediliyo ama ultrosonda bile cok miskindi keyifciydi doktor bile zor bakti 2.li teste 😀
sunashn50 MeltemmK41 benimde 2. Gebeliğim bir oğlum var şuan 18 haftalığız ya bir ya iki kere hissetmişimdir ilk 16 da hissettim kız bebek kayar tekmelemez derler erkek bebek tekmeler derler sanırım öyle oldu oğlum sürekli tekmelerdi😁🥰
prensesannesi_2227 MeltemmK41 bnmde 2.gebelıgım bn 13den beri hisedyorm özllıkle gecelerı bazen cok hareketlı oğlum maşallah gunduzlerıde rahmın oraya poposunu dayayıp yatıyor barız bı tarafım sıs olyo 😁 ıs yaoamyorm ozman uzanyorm sdce bunda erken hısettm kızımda 20de falan hısetmıstm kızımda uykucuydu buda uykucu 😁 🧿🧿 bazısı hıc hısetmyo 20lere kdr normal bnce karın kasları gergın olunca gec hısedılyoms
Senaatt Ben de 15+5 teyim cinsiyeti henüz öğrenmedim nasipse haftaya randevum var ve sadece damar atması seyirme gibi hisler hissediyorum çok uğraşıyorum bebeğimi hissetmek için ama acaba ben mi anlamıyorum, ilk gebeliğim 😅
Tuba93 Senaatt ilk gebelikte geç hissedilir diye biliyorum ben 20. Haftada ilk kayma şeklinde hissetmiştim ama ikinciye hamileyim daha erken hissetmeye başladım 15-16 haftalarda damar atması gibi
prensesannesi_2227 MeltemmK41 😁 olur olur herseyn zmnı vr busefer hareket etmıyo dıye panık yapcan 😁 bnde bgun fzla hsetmedm bı yokladm bktm poposunu dayadı mınnagm dedm uyuyo tmm 🤣 arada yokluyorm esım raht brk cocugu dıyo son aylarda cok fena olyo bn esıme arkadan sarlyodm bzmkı bı vuryodu yda oynuyodu esım uyanyodu 🤣 kzm cok hareketlıydı hala oyle gercı hc oturmak blmez 😁 oğlumda uykucu snrm hep uyuyo bklm o cıkınca nasıl olck
MeltemmK41 prensesannesi_2227 benimde oglum oyleydi ama bunda ultroson da. Bile miskindi ya keyfi i bozmuyodu bile oğlum ultroson da bils hareketliydi 😀😀