Nur3955 beyhan3678 peki birşey soracam ben özelde yaptıricam kadın doğum doktoruna ama perinatolog a gidin diyorlar sizce fark ne riskli gebelik olmadığı için gerek duymuyorum ben sonuçta kadın doğum doktoru da aynı işlemi yapıyor dimi
beyhan3678 Nur3955 ben tam bilmiyorum onu ama dediğiniz gibi bana doktorum kağıt verdi gidip randevu aldım
Drkedanur Nur3955 banada dedi doktorum riskli gebeliğim yok. Detaylı ultrason yapılıyor orada da ben detaylı ultrosana gireceğim ayın 6 sında o yüzden şimdilik gitmeyeceğim
BMutlu Kaktuscekirdegi mayıs sonu haziran başı benimde. Beşik bebek arabası aldım kıyafet olarakta ince uzun kollu buldukca aldım yeni doğunca kısa giydiremem diye düsündüm ama kısa kol zıbınlarda aldım tabi :) cok fazla yeni doğan alma genelde 3-6 ay arası al. Yenidoğanlar hemen kücülüyor
Ozlmylmzz Kaktuscekirdegi 3 takım falan koymustum normal doğum olacağı için diğer günü sabahtan hemen taburcu edilmiştim çok bisey götürmemiştim
Elfthh Kızlar biz biraz bez bile.aldik her şey pahalniyor diye Philips biberon emzik suluk nette indirimde oluyor daha da haberiniz olsun kıyafet konsuunda cok bişey alamadim yenidoganla bı kaç zıbın çocuk nasıl kilo olcak vb çok değişeceği için
Drkedanur Elfthh evet ben Kasım indiriminde phılıps acente biberonlarını aldım suluk emzirme pompası kamerası çok uyguna geldi şuan 2 katı olmuş. Aldığımız ilk eşya ise bebek arabası olmuştu iyi ki de öyle yaptık şuan 6 bin zam gelmiş 🥹
Nurkhramn1234 Kaktuscekirdegi Allah nasip ederse bende haziran da doğum yapicam zıbın en çok da lazim olan sey yazlik pijamalar eldiven mendil çorap bir liste olusturursan işin daha kolay olur
Drkedanur Kaktuscekirdegi ben anne yanı park yatak tarzında aldım elele markasını birde ana kucağı beşik düşünmüyorum. Hastane çantasını 32. Haftadan sonra ayarlamayı planlıyorum
Ysmnerszkrbg Kaktuscekirdegi nasipse haziran başında doğumum olacak Nevsehir de yaşıyorum burası çok sıcak olan bir yer değil o yüzden yenidoğan yakınlar aldım 3-4 tane kalanı 0-3 ve sonrası için alıyorum çok kolsuzlara yönelmek doğru mudur bilmiyorum zıbınlr zaten alıyoruz hepimiz aşırı sıcaklarda zıbınlar kullanılır ama tulum ve takımlar da kesinlikle şart mobilyalarımızı da seçtik fakat kurulum için erken olduğunu düşünerek biraz mağazada bekleteceğiz
Nur3955 Drkedanur bende 5 hafta oldu muayeneye gitmeyeli kadın doğumcu doktor yapsa farketmez herhalde dimi fiyatları daha az çünkü
byzaa_42 Kaktuscekirdegi Haziran sonu olucak dogumum cok yazlık degilde mevsimlik normal incelikte seyler almaya baslıycagım sadece beşik hastane cıkısı beşik felan aldım daha cok bisey almadım☺️
fitnut Haziran ortasında olacak doğumum ama daha pek bi şey almadım ama yenidoğan hemen kısa kollu falan giydirmem herhalde uzun kollu tulumlar alırım herhalde
Minikki23 Kaktuscekirdegi Nasipse bizimde 17 haziran dedi doktorumuz ama umarım beklerler o zamana kadar ☺️🫶🏻
Kaktuscekirdegi Minikki23 ayyy inşALLAH🫶🏻 sağlıkla kucağımıza alalım🤲🏻 o zaman aynı haftadayız 20+3 müsün🤭🫠🐣🌸🪽🦋