Cicek_ MeAy benn. bu sabah yaptım adete 5 gün var, negatif. 3 4 gündür kasık ağrım var, hem regl ağrısı hemde başka bi ağrı oluyor. 1 testim daha kaldı adetim gecikince yapmayı düşünüyorum 😐
Gzd39 MeAy testim var dayanamiyip aldım bir cesaretle fakat yapma eyilimi gösteremedim daha yarın sabah yapacağım inşallah
FairyMoon Kızlar sizin yüzünüzden heyecanlandım. 😊 Sonuçlarınızı buraya da yazın olur mu? Ve unutmayın olumlu ya da olumsuz hangisi olursa olsun her şey güzel olacak🍀
icedlatte Gunaydinn ben de yaptim, hic bir supheye yer birakmayacak derecede negatif 😭 Ama belki hala erkendir diye kendimi bir sure daha kandirmaya devam edecegim 😅
Kedicik27 icedlatte ya vallahi cok yoruldum artık.dusunmemeye calisiyorum o da olmuyor kafayi yicem 😢siznki erken gebelik testi miydi🥰
icedlatte Kedicik27 evet erken gebelik predictor epey hassasmis ama yokmus demek.. Benim bat’a 4 gun var yani az da olsa cikardi diye dusunuyorum. 😞 Sizin bat kac? Bir de kaset mi denesem acaba. En uygun zamanda, en saglikli sekilde bebislerimiz olsun insallah ❤️🙏🏻
Mercan_35 Kedicik27 geçen ay zilyon tane test yaptım bu sefer yapmıyorum.Üstelik adetim geçtiği halde beta 0 çıkmıştı. Bu ay test mest yapmıyorum varsa bebiş belli eder kendini zaten👶🏼
icedlatte Kedicik27 ben forumda epey okudum bat gununde bile negatif gorup gunler sonra hamile oldugunu ogrenenler var, umudumuzu yitirmeyelim ❤️ Bu ay olmasa da onumuzdeki ay guzelce yumurtlama tarihlerimizi takip edip hamis kaliriz insallah 🙏🏻🥰