MeAy Selamm kizlarrr, gelin bekleyelim birlikteee kurtaj olali 5. Aydayim guzel haber almayı bekliyorum, inşallah olurr
Gzd39 MeAy benimde 8 Şubat klomen +dupbaston kullanıyorum çok kasık ağrısı yumurtalık ağrısı iğne batması var yerimde otramiyorum bazen artık ilacın etkisimi degilmi bilmiyorum ilkez gebelik ilaçları kullandim
MeAy Melk_plt00 insallah gelmezz insan adet olmasin diy edua eder mi rabbim görüyor vardir hayırlı bir zamani, en son ne zaman adet oldunuzz
MeAy Ayse1-1 ben yapmadım erken gebelik testi icin erkenn sanıyorum en erken 6 gun önceye kadar gösteren testler var fakamt oda sansli iseniz döllenmeniz olduysa çıkabilir döllenme gec olustuysa çıkmaz en güzeli adet gecikmesini beklemek, ilk gebeliğinde cok erken öğrenmiştim beklemesi cok zor oluyorrr
Ayse1-1 MeAy evet en güzeli regl tarihinin geçmesini beklemek ama merak ediyorum o sebepten yapmayı düşünüyorum ben
MeAy Ayse1-1 isterseniz tabiki yapabilirsiniz amaa sizi strese sokacakkk amann yaa her türlü stres oluyoruz icinizden geldigi gibii 😍
Melike_14 Bat 6 kızlar inslah bu ay güzel haberler alırız belirtileriniz varmı benim 13-14 günden beri bitmeyen adet sancısı çekiyorum başka belirtim yok adet olmazsam yapicam test
MeAy Melike_14 insallahhh benim herhangi bir belirtim yokk psikolojik olabilir belki yumurtlama olabilir arada bir cok nadiren kasıklarda batmaa o kadarr onuda psikolojik görüyorum o yuzden yok diyebiliriz 😂 hayırlısı inşallahhhh
Melike_14 Ayse1-1 İnan bilmiyorim burlarda dolanıyorum baktım hep yumurtlama ağrısı diyorlar normalde yumurtlama ağrısı olmaz bende mesela 1 hafta kaldi adetime gogustlerim hasasalasir şuan hiç o yok sancı ve bel ağrım var 2 kere de miğdem öyle bulandı geçti bu ay farklı yaşıyorum
Ayse1-1 Melike_14 bat a 1 hafta kala testle öğrenenler varmış benim gibi merak ediyorsanız sizde yapın bir test biraz erken ama ben yapcam çarşamba günü
Melike_14 Ayse1-1 kocam tutuyor beni yoksa benn oooo günde 1 kereyi bırak günde birden fazla yapiyordum sanki sonuç değişecek gibi 🥺
MeAy Ayse1-1 ben ilk gebeliğimiz oyle öğrendim 7 gun vardi adetime yaptım ve silik cift cizgii ama cok erken öğrenmiştim beklemesi cok zorduu zaten sonuda hüzünlü bitti rabbim hayırlısını hayırlısı ile nasip etsinn🌸
Ayse1-1 Melike_14 bende kendi kendimi tutuyorum 😌 ama belirtileri az da olsa yaşıyoruz günde bir test yapsak fena olmaz testi yapmasam stresim artacak çünkü
Melike_14 Ayse1-1 aynen içimde kalacagina onda kalsın diyorum ama işte bekle diyor heryerden önümü kesti
Melike_14 MeAy Allah sagliklisimi hayırlısını versin bana ve burdaki herkeze benimde 2 kurtajim var kap atışlari yoktu
Melike_14 MeAy en son adetimi erken olmuştum 22 sonra olmuştu adet bitimim 10 Ocak yumurtlamayı da 21-22-23 gördüm
Ayse1-1 MeAy sat 12 Ocak ovulasyon testi yapmadım kendim hesapladım doğruysa eğer 24 Ocak yumurtlama tarihimdi. Sizin ?