EzgiGizemzerOuz Ebrummm ben 7 de kalkıp kahvalto hazırlıyorum 7 buçukta eşimi sesliyorm 8 gibi çıkıyor evden :)
baharayazz Ebrummm uyandırıyorum kahvaltısını hazırlıyorum gittikten sonra tekrar yatıyorum :) bazı sabahlar çok uykum olunca kahvaltı hazırlamıyorum ama yinede kaldırıp gönderiyorum işe canım 😊
Cemreemine Ebrummm kendisi uyanip gidiyor onceleri muhakkak kalkardim kahvaltisini hazirlardim ama hamilelikten sonra bana kiyamiyo sessizce gidiyo bi kac kere hamileyken kalkip deneyim dedim kalkamadim saat 9 da falan gidicegi zaman kalkiyorum sadece onun disinda o sessizce hazirlanip gidiyo 😞
Smyyglgn54 Ebrummm 6 bucukta kalkiyorum kahvaltisini hazirliyorum. 7de yolcu ediyorum.Sonra namazımı kılıyorum. Kızımla babamıza bol bol dua edip yatıyoruz☺☺
Zeynp Ebrummm 50 dk önce kalkıyorum ben Çalışıyoruz ikimizde uyanır uyanmaz yemez Ona kahvaltı bana kahvaltı hazırlıyorum yanımıza alıyoruz Hafta sonları da düzen bu kalkıp yanına hazırlayıp geçiriyorum Sonra uyuyorum
Dderryaa Ebrummm kendi kalkıp gidiyor evlendiğimizde kalktım kahvaltı hazırlafm yemedi kalkıncada uykum gidiyor bi daha uyuyamıyordum şimdi kendi kalkıyor giyiniyor gelip beni öpüyor gidiyor🤗🤗
misiszachk Benim eşim çok erken evden çıkıyor İstanbul trafiği malum. Her gün içtiği ilacı var 7.30 gibi içiyor aç karna içilmesi gerektiğinden kahvaltı yapmıyor. Sadece uyanıp kapıdan yolcu edip geri yatıyorum.
Sedef-345 Beraber uyanıp beraber çıkuyoruz işe gitmek için :) kahvaltımı ben iş yerimde yaparım oda işyerinde.
Atlarlayasayan Ebrummm eşim kendi gidiyor sağolsun😍7 de evden çıkması lazım 6:30 gibi kalkıp hazırlanıyor ben 8 de kalkıyorum🤦🏽♀️
Seda5892 Ebrummm evet 6 da kalkıyorum iş yerine götüreceği kahvaltılık bişeyler hazırlıyorum 6 buçukta işe gidiyor NamaZı kılıp yatıyorum sonra ben işe geç kalıyorum 😂 ben eşimi uyandırıyorum eşim beni aramıyor 😂 arasa da çok geç arıyor uyandın mı diye işe geç kalmama herkes alıştı normal geliyor sanırım 😂😂😂😂😂😂
Tugbamete Ebrummm eşim kendi uyanır ben uyanmayım diye eşyalarını akşamdan salona bırakır orda giyinir gider sessiz sakin geceleri uyuyamıyorum diye çok üzülüyor nöbet sisteminde çalıştığı için zaten 4 günde bir sabahçı oluyor geri kalan günler bir uyanıyoruz 😊😊
Mela Ebrummm beraber uyaniyoruz yanıma suyumu falan getiriyor dolduruyor üstündeki sweetini bana veriyor ben onla uyuyorum o da giyinip gidiyor 🙊 telefonun sesine bende kalkıyorum. . Geri uyuyorum
Albatros3501 Ebrummm kendi kalkıyor çayını demliyo kahvaltısını yapıyooo gidiyo 😊 uyansam da kızıyor ki git yat niye kalkıyon diye 😊
Duranb Ebrummm kendi kalkio cnm kalkmadan da 1 saat once Beni kaldirir kahvaltisini hazirlatir sonra da ise