B-Y94 İyi geceler güzel anne adaylarım 🥰 hadi beraber heyecanımızı paylaşalım sizde durumlar nasıl belirti var mı
Melk_plt00 B-Y94 B-Y94 benim bat 8 sadece kasık ağrım var ilk düşüğümde aşırı akıntıyla anlamıştım bunda yok inşallah vardır ama😔
Byz0706 B-Y94 merhaba benim bat 13 şubat Aşırı derece akıntı artışı oldu ve bugün sağ kasığım da cok ağrım var daha cok var regl beklemekten ölücem 🤭
B-Y94 Melk_plt00 ayy sus güzel düşünüyoruz olucak inşALLAH yok kafa yorma aöa kafa da orada günün her saatini düşünüyorum sende doğal olarak ❣️
Gulguzeli11 Byz0706 bat 13se siz şu an yumurtlama dönemindesiniz hatta günü bile olabilir, değerlendirin mutlaka bence😌
Byz0706 Akıntı ve bu kasık ağrısı sizce var anlamına gelir mi kafam cok karısık bir de 2. Gebeliğim olacak yani hiç bişey bilmiyormuş gibi bir heyecan tecrübesizlik var resmen unutmuşum
B-Y94 Byz0706 normal hayatım. İnsan umut ediyor bide her gebelik aynı değil vücut bize ne gösterir bilemeyiz ki. Ama bende de akıntı olmuştu birkaç gün önce ara ara kasık ağrım oldu ama en çok belde ağrı var bende de hemen hemen ikimiz aynıyız bak
Kedicik27 Gecen ay 10nda adet oldum .hic belirtim yok .Sabirsizlikla bekliorm subat ayi bi turlu gelmiyor😌